Undervisning som veiledning (ebok) av Marit Honerød Hoveid
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marit Honerød Hoveid (forfatter), Halvor Hoveid (forfatter), Kari Pauline Longva (forfatter), Øyvin Danielsen (forfatter)

Undervisning som veiledning ebok

279,-
Denne boka reiser spørsmål rundt forståelsen av undervisnings- og læreprosesser. Forfatterne drøfter hvordan lærere og lærerutdannere kan vitalisere betydningen av deltakelse i utdanning som sosial praksis. Boka drøfter ut fra dette en undervisningspraksis med særlig vekt på elevens deltakelse, en deltakelse som handler om å aktivere det eleven bærer med seg i sitt minne. Undervisning handler om å få eleven eller studenten til å uttrykke seg selv. Forfatterne er opptatt av at læring og undervis…
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Marit Honerød Hoveid (forfatter), Halvor Hoveid (forfatter), Kari Pauline Longva (forfatter), Øyvin Danielsen (forfatter)
Utgitt 4 juli 2019
Lengde 242 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap, Pedagogikk
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202628062
Denne boka reiser spørsmål rundt forståelsen av undervisnings- og læreprosesser. Forfatterne drøfter hvordan lærere og lærerutdannere kan vitalisere betydningen av deltakelse i utdanning som sosial praksis. Boka drøfter ut fra dette en undervisningspraksis med særlig vekt på elevens deltakelse, en deltakelse som handler om å aktivere det eleven bærer med seg i sitt minne. Undervisning handler om å få eleven eller studenten til å uttrykke seg selv. Forfatterne er opptatt av at læring og undervisning er ulike handlinger, men at de hører sammen og ikke kan forstås uavhengige av hverandre. Sentrale tematikker i boka er: forholdet mellom utdanning og kunnskap hvordan man kan bidra til åpne og deltakende læringsfellesskap muntlig deltakelse i undervisnings- og læreprosesser kollegaveiledning i reflekterende team Dette er en bok for alle som er opptatt av praktisk pedagogikk og av hva som er grunnlaget for en undervisning som skaper deltakelse. Den er rettet spesielt mot lærere og lærerutdannere. E-boka tilsvarer 1. trykte utgave. Oslo: Cappelen Damm, 2018.