Lydbøker til høstferien! 🍂

toppbanner høstsalg lyd

Lytt til en god lydbok eller tre denne høsten – perfekt enten du nyter høsten inne eller ute!

Temperaturene synker, trærne kler seg i nye farger og det er plutselig blitt ekstra deilig med noe varmt i koppen. Det er klart for høst og høstferie i vårt ganske land. Tradisjonen tro holder EBOK.NO også i år sitt store høstsalg. Her kan du sikre deg haugevis av gode titler til en rimelig penge – faktisk fra kr 49,-

Vi har samlet noen av våre anbefalinger av lydbøker du kan lytte på. Nedenfor finner du både lydbøker til deg selv og til barna. Se hele utvalget av lydbøker på høstsalg her!)

Nedenfor får du ti gode tilbudstips du kan nyte i høst: 

den andre dødssynd

«Den andre dødssynd»

Jan Guillous rikholdige forfatterskap ble innledet i 1971, og til sammen har han skrevet mer enn 40 bøker. Det store århundret er hans mest omfattende prosjekt noensinne og forteller om 1900-tallet - menneskehetens mest blodige århundre. Dette er bind ni i serien «Det store århundret» som tar for seg 1980-tallet - grådighetens tiår.

hvem gikk med utesko inne

«Hvem gikk med utesko inne?»

Mysteriene i Kråkeslottet barnehage er en herlig ny serie av Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad. Leon og Live, Kråkeslottet barnehages egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin? Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år. 

de som er elsket

«De som er elsket»

En familiesaga fra Victoria Hislop. En nydelig historie om kjærlighet, splittelse og forsoning. Athen, 1940. Themis er 14 år idet Tyskland okkuperer Hellas. Okkupasjonen lammer landet og fører til mat- mangel og store lidelser i befolkningen. Deretter splittes innbyggerne ytterligere av borgerkrig.

bukkene bruse

«Bukkene Bruse på badeland»

Bukkene Bruse er på vei til setra. Da får de øye på et nytt skilt: Badeland - 200 meter, står det. 

- Kan vi ikke heller dra dit i år? spør den mellomste bukken. 

- Det er så kjedelig oppe på setra.

om høsten

«Om høsten»

Vakre og tankevekkende betraktninger om verden, skrevet av en blivende far. «Om høsten» er det første bindet i en personlig encyklopedi som forsøker å sirkle inn det karakteristiske ved tingene vi omgir oss med, og nærme seg verdens materialitet gjennom en serie korte beskrivelser.  

«En moderne familie»

«En moderne familie»

Hva er en familie når den går i oppløsning? Gjennom de tre søsknenes ulike fortellinger med ulike blikk får vi fortalt historien om den samme familien, om tilhørighet, oppbrudd, konsekvenser - og om hva som egentlig utgjør en familie. 

«Månesøsteren»

«Månesøsteren»

I Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird. På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre - og at det er forutbestemt at han er den som skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania

«Reformasjonen»

«Reformasjonen»

 I denne bredt anlagte fortellingen skriver Frank Aarebrot og Kjetil Evjen om forutsetningene for reformasjonen og dens revolusjonerende betydning for samfunnsutviklingen helt frem til i dag. 

Vundersmed

«Vundersmed»

Morrigan har kanskje overvunnet den dødelige forbannelsen, bestått de farefulle prøvene og blitt med i det Vunderlige selskap, men reisen hennes har bare så vidt begynt. Innbyggerne i den hemmelige og magiske byen Ingenlund husker så altfor godt de grusomme angrepene den fryktede vundersmeden Esra Skrall sto bak. 

Gullburet

«Gullburet»

«Gullburet» er en gripende spenningsroman om en kvinne som blir bedratt og utnyttet, men tar kontroll over sin egen skjebne. En dramatisk beretning om svik, oppreisning og hevn.

Se hele utvalget av lydbøker på høstsalg her!