Besøk på brannstasjonen (ebok) av Rikard B. Heimen
Legg til i ønskeliste
Rikard B. Heimen (forfatter), Håvard Kleppe (forfatter), Marthe Gravseth Aspen (forfatter)

Besøk på brannstasjonen (Brannbamsen Bjørnis) ebok

169,-
(2)
På brannstasjonen er det både brannbiler og masse utstyr. Det er også noen kriker og kroker som det går an å gjemme seg i. Valpen Salto har rømt. Kan han ha klart å snike seg inn på brannstasjonen? Bjørnis hjelper til med å lete - under bilene, blant klærne og bak alt utstyret. Så tråkker Bjørnis i en liten dam. Hvem er det som har tisset på gulvet? Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker, og har gode råd om brannvern til alle. Bjørnisprosjektet er et samarbei…
Ebok 169,- Lydbok 129,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rikard B. Heimen (forfatter), Håvard Kleppe (forfatter), Marthe Gravseth Aspen (forfatter), Marthe Gravseth Aspen (illustratør)
Forlag Aschehoug
Utgitt 24 mars 2020
Lengde 25 sider
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203269035
På brannstasjonen er det både brannbiler og masse utstyr. Det er også noen kriker og kroker som det går an å gjemme seg i. Valpen Salto har rømt. Kan han ha klart å snike seg inn på brannstasjonen? Bjørnis hjelper til med å lete - under bilene, blant klærne og bak alt utstyret. Så tråkker Bjørnis i en liten dam. Hvem er det som har tisset på gulvet? Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker, og har gode råd om brannvern til alle. Bjørnisprosjektet er et samarbeid mellom brannvesenet og Brannvernforeningen. Boka passer ekstra godt for barn fra tre år og oppover. Den kan også leses av yngre barn som er veldig opptatt av Bjørnis.