Vår norske mathistorie - maten som formet oss (ebok) av Andreas Viestad
Legg til i ønskeliste Les gratis utdrag
Andreas Viestad (forfatter)

Vår norske mathistorie ebok

349,-
Norgeshistorie slik du aldri før har lest den! Vår norske mathistorie er fortellingen om maten som har formet oss - og nasjonen. Den handler om overflod og nød, om kreativitet og til dels nokså ekstrem ressursutnyttelse. Andreas Viestad tar oss med på en reise gjennom tiden, fra den første rakfisken for 10 000 år siden, til Grandiosaens debut i 1980. På velskrevet og inspirerende vis løfter han frem våre unike smaker, retter og tradisjoner - både dem som er i ferd med å forsvinne, og dem vi fre…
Ebok 349,-

Andre har også kjøpt

Undertittel maten som formet oss
Forfattere Andreas Viestad (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 21 oktober 2025
Lengde 266 sider
Sjanger Mat og drikke, Historie, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248940890
Norgeshistorie slik du aldri før har lest den! Vår norske mathistorie er fortellingen om maten som har formet oss - og nasjonen. Den handler om overflod og nød, om kreativitet og til dels nokså ekstrem ressursutnyttelse. Andreas Viestad tar oss med på en reise gjennom tiden, fra den første rakfisken for 10 000 år siden, til Grandiosaens debut i 1980. På velskrevet og inspirerende vis løfter han frem våre unike smaker, retter og tradisjoner - både dem som er i ferd med å forsvinne, og dem vi fremdeles holder kjær. Boka inneholder et utvalg av Viestads beste oppskrifter, slik at vi sammen kan bevare og holde Vår norske mathistorie i live.