Håndbok i husstell for leiemordere (ebok) av  Hallgrímur Helgason
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hallgrímur Helgason (forfatter), Helgason Hallgrímur (forfatter), Hallgrímur Helgason (forfatter)

Håndbok i husstell for leiemordere ebok

249,-
(1)
Tomislav Boksic, Toxic, jobber som leiemorder for den kroatiske mafia i New York. Han har 66 vellykte drap bak seg. Men med nr 67 går det galt, og han må flykte fra New York. Flukten fører ham til Island. Han tar identiteten til en TV-pastor, som han måtte drepe på flyplassen. For å holde identiteten sin skjult, går han inn i et komplisert spill i sine nye, kalde omgivelser. Og når leiemorderen må følge opp presteidentiteten, er det duket for både forviklinger og erkjennelser. Hvilke valg blir …
Ebok 249,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Hallgrímur Helgason (forfatter), Helgason Hallgrímur (forfatter), Hallgrímur Helgason (forfatter), Tore Aurstad (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 29 mars 2011
Lengde 285 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202339159
Tomislav Boksic, Toxic, jobber som leiemorder for den kroatiske mafia i New York. Han har 66 vellykte drap bak seg. Men med nr 67 går det galt, og han må flykte fra New York. Flukten fører ham til Island. Han tar identiteten til en TV-pastor, som han måtte drepe på flyplassen. For å holde identiteten sin skjult, går han inn i et komplisert spill i sine nye, kalde omgivelser. Og når leiemorderen må følge opp presteidentiteten, er det duket for både forviklinger og erkjennelser. Hvilke valg blir tatt etter hvert, som følge av erkjennelsene? Håndbok i husstell for leiemordere er en fortelling om identitet, om skjebne og om kampen mellom det gode og det onde i oss alle.