Mannen som ikke var morder (ebok) av Michael Hjorth
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter)

Mannen som ikke var morder (Sebastian Bergman #1) ebok

159,-
16-årige Roger er forsvunnet. Rømt til Stockholm, sier politiet. Men så finner man Roger i et tjern nord for byen. Med hjertet skåret ut av kroppen. Sebastian Bergman, kriminalpsykolog og profileringsekspert, har trukket seg tilbake fra alt arbeid etter en personlig tragedie. Helt tilfeldig blir han trukket inn i etterforskningen av drapet sammen med sin gamle kollega Torkel Höglund fra Riksmordkommisjonen. Alle spor ser ut til å lede mot Rogers skole. Et tilsynelatende problemfritt miljø som s…
Ebok 159,- Lydbok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter), Håvard Syvertsen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juni 2011
Lengde 411 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203215919
16-årige Roger er forsvunnet. Rømt til Stockholm, sier politiet. Men så finner man Roger i et tjern nord for byen. Med hjertet skåret ut av kroppen. Sebastian Bergman, kriminalpsykolog og profileringsekspert, har trukket seg tilbake fra alt arbeid etter en personlig tragedie. Helt tilfeldig blir han trukket inn i etterforskningen av drapet sammen med sin gamle kollega Torkel Höglund fra Riksmordkommisjonen. Alle spor ser ut til å lede mot Rogers skole. Et tilsynelatende problemfritt miljø som skal vise seg å ha hemmeligheter i det skjulte. For første gang på lenge har Sebastian Bergman lyst til å involvere seg i en drapssak. Dette er første bok i den nye krimseriesuksessen fra Sverige om Sebastian Bergman - lynende intelligent men samtidig arrogant, provoserende og et mareritt av en kollega. Boken har vakt internasjonal oppmerksomhet og er blitt solgt til en rekke land.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Iiiu

Mannen som ikke var morder

Noe av den beste krimmen jeg har lest på lenge, hele serien er god. God historie, spennende tvist og overraskelser, god flyt og språk.

"Uskyldig" morder...:-)

Bra, bok - go påskekrim