Fysisk aktivitet og helse - fra begrepsforståelse til implementering av kunnskap (ebok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Monica Klungland Torstveit (redaktør), Hilde Lohne-Seiler (redaktør), Sveinung Berntsen (redaktør), Sigmund A. Anderssen (redaktør)

Fysisk aktivitet og helse ebok

459,-
Formålet med denne fagfellevurderte antologien er å belyse det vitenskapelige grunnlaget for sammenhengen mellom fysisk aktivitet og helse. Gjennom 18 kapitler basert på kunnskapsoppsummeringer av eksisterende litteratur belyser boken følgende hovedtemaer: - anbefalinger, målemetoder og status for fysisk aktivitet og fysisk form i befolkningen - sammenhengen mellom fysisk aktivitet og livsstilssykdommer samt andre tilstander, som i og etter svangerskap - teorier og modeller for bedre å kunne fo…
Ebok 459,-

Andre har også kjøpt

Undertittel fra begrepsforståelse til implementering av kunnskap
Forfattere Monica Klungland Torstveit (redaktør), Hilde Lohne-Seiler (redaktør), Sveinung Berntsen (redaktør), Sigmund A. Anderssen (redaktør)
Utgitt 3 november 2021
Lengde 453 sider
Sjanger Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202630973
Formålet med denne fagfellevurderte antologien er å belyse det vitenskapelige grunnlaget for sammenhengen mellom fysisk aktivitet og helse. Gjennom 18 kapitler basert på kunnskapsoppsummeringer av eksisterende litteratur belyser boken følgende hovedtemaer: - anbefalinger, målemetoder og status for fysisk aktivitet og fysisk form i befolkningen - sammenhengen mellom fysisk aktivitet og livsstilssykdommer samt andre tilstander, som i og etter svangerskap - teorier og modeller for bedre å kunne forstå hvorfor enkelte individer er fysisk aktive og andre ikke er det - betydningen av sosioøkonomiske forhold, kjønn og innvandringsbakgrunn samt faktorer som fremmer og hemmer implementering av fysisk aktivitet - fysisk aktivitet som forebyggende og helsefremmende tiltak for ulike aldersgrupper på ulike arenaer. Målgruppen for boken er studenter og vitenskapelig ansatte innen idrettsfag, kroppsøving, folkehelse, fysioterapi og andre helsefag, samt videre- og etterutdanning i folkehelse og aktivitetsmedisin. Boken er også relevant for andre som er involvert i arbeid med fysisk aktivitet og helse. Boken er redigert av Monica Klungland Torstveit, Sveinung Berntsen og Hilde Lohne-Seiler fra Universitetet i Agder samt Sigmund A. Anderssen fra Norges idrettshøgskole. Antologien inneholder i tillegg bidrag fra forskere ved ledende fagmiljøer i Norge, Sverige og Danmark. E-boken tilsvarer 1. trykte utgave. Oslo: Cappelen Damm Akademisk, 2018.