Jobb kunnskapsbasert! - en arbeidsbok (ebok) av Monica Wammen Nortvedt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Monica Wammen Nortvedt (forfatter), Gro Jamtvedt (forfatter), Birgitte Graverholt (forfatter), Malene Wøhlk Gundersen (forfatter)

Jobb kunnskapsbasert! ebok

369,-
Kunnskapsbasert praksis er å ta faglige avgjørelser basert på systematisk innhenting og integrering av kunnskap fra forskning og klinisk erfaring og fra pasientens eller brukerens behov, ønsker og kunnskap om egen situasjon. Arbeidsboken Jobb kunnskapsbasert gir en innføring i kunnskapsbasert praksis og viser hvordan helsearbeidere kan bli bedre til å etterspørre, finne og bruke kvalitetsvurdert forskning i fagutøvelsen. Kunnskapsbasert praksis kan ses som en prosess i flere trinn. Boken følge…
Ebok 369,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en arbeidsbok
Forfattere Monica Wammen Nortvedt (forfatter), Gro Jamtvedt (forfatter), Birgitte Graverholt (forfatter), Malene Wøhlk Gundersen (forfatter)
Utgitt 25 mai 2021
Lengde 216 sider
Sjanger Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202724276
Kunnskapsbasert praksis er å ta faglige avgjørelser basert på systematisk innhenting og integrering av kunnskap fra forskning og klinisk erfaring og fra pasientens eller brukerens behov, ønsker og kunnskap om egen situasjon. Arbeidsboken Jobb kunnskapsbasert gir en innføring i kunnskapsbasert praksis og viser hvordan helsearbeidere kan bli bedre til å etterspørre, finne og bruke kvalitetsvurdert forskning i fagutøvelsen. Kunnskapsbasert praksis kan ses som en prosess i flere trinn. Boken følger trinnene og har øvingsoppgaver rettet mot hvert trinn. Underveis blir leseren oppfordret til å se videoer, høre podkaster eller lese artikler som utdyper ulike temaer som blir tatt opp. Ved hjelp av en egen læringsressurs og QR-koder i boken vil leseren lett få tilgang til de ressursene det henvises til. Boken retter seg mot studenter innen sykepleie og andre helsefag på bachelor- og masternivå. Den er aktuell også for ansatte i helsetjenestene som ønsker å styrke sin kompetanse i kunnskapsbasert praksis.