Prosjekteringsprosesser - verdiskaping, bærekraft og kompleksitet (ebok) av Agnar Johansen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Agnar Johansen (forfatter), Bo Terje Kalsaas (forfatter), Kai Haakon Kristensen (forfatter), Astrid Renata van Veen (forfatter), Astrid Renata Van Veen (forfatter), Olav Torp (forfatter)

Prosjekteringsprosesser ebok

379,-
Ledelse av prosjekteringsprosesser i store bygg- og anleggsprosjekter er et krevende og undervurdert kunnskapsområde. Det er i dette arbeidet vi kan avdekke og utløse potensialet for verdiskaping for eiere, brukere og samfunnet. Verdiene kan ta form av byggbarhet, estetikk/arkitektur og funksjonelle og kostnadseffektive løsninger for vedlikehold, drift og brukervennlighet i et livsløpsperspektiv. Målet med boken er å gi innsikt i fenomenet prosjektering og hvordan vi kan bruke tilpassede metode…
Ebok 379,-

Andre har også kjøpt

Undertittel verdiskaping, bærekraft og kompleksitet
Forfattere Agnar Johansen (forfatter), Bo Terje Kalsaas (forfatter), Kai Haakon Kristensen (forfatter), Astrid Renata van Veen (forfatter), Astrid Renata Van Veen (forfatter), Olav Torp (forfatter)
Utgitt 9 januar 2024
Lengde 375 sider
Sjanger Fagbøker, Økonomi, næringsliv og ledelse
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245049046
Ledelse av prosjekteringsprosesser i store bygg- og anleggsprosjekter er et krevende og undervurdert kunnskapsområde. Det er i dette arbeidet vi kan avdekke og utløse potensialet for verdiskaping for eiere, brukere og samfunnet. Verdiene kan ta form av byggbarhet, estetikk/arkitektur og funksjonelle og kostnadseffektive løsninger for vedlikehold, drift og brukervennlighet i et livsløpsperspektiv. Målet med boken er å gi innsikt i fenomenet prosjektering og hvordan vi kan bruke tilpassede metoder og teknikker for å lede plan- og utviklingsprosesser i deres forskjellige faser (stadier og steg). I tillegg til verdiskapingsperspektivet har boken vektlagt perspektivene bærekraft og kompleksitet. Kompleksiteten kan vi ønske å redusere, men den kan også brukes som kilde til verdiskaping. Boken er skrevet for studenter og praktikere innen prosjektering og prosjekteringsledelse. Den vil også være nyttig for studenter og praktikere innen prosjektledelse. Eksemplene som brukes, lener seg til bygg- og anleggsområdet, men teori, metoder og teknikker er like anvendbare innenfor eksempelvis offshore-installasjoner. Uansett prosjekttype må teori, metoder og teknikker settes inn i konteksten til det aktuelle prosjektet. Bokens forfatterkollektiv dekker erfaring fra undervisning, forskning og ledelse av store, komplekse prosjekteringsprosesser. Forfatterne har ingeniør- og arkitektbakgrunn.