Systemisk ledelse - dialog og relasjoner i organisasjoner (ebok) av Carsten Hornstrup
Legg til i ønskeliste
Carsten Hornstrup (forfatter), Jesper Loehr-Petersen (forfatter), Jørgen Madsen Gjengedal (forfatter), Thomas Johansen (forfatter), Thomas Specht (forfatter)

Systemisk ledelse ebok

445,-
Når noe skjer i én del av organisasjonen, vil andre deler av den bli påvirket. En systemisk reflekterende leder vil være i stand til å bruke denne effekten til å ta ledelsen og sette retning. Systemisk ledelse handler om å oppnå gode resultater gjennom å gi oppmerksomhet til hvordan egne grunnleggende antagelser, intensjoner og kommunikasjon påvirker organisasjonen. Denne boken inneholder en rekke eksempler, modeller og verktøy som kan hjelpe deg til å oppnå høyere grad av engasjement og eier…
Ebok 445,-

Andre har også kjøpt

Undertittel dialog og relasjoner i organisasjoner
Forfattere Carsten Hornstrup (forfatter), Jesper Loehr-Petersen (forfatter), Jørgen Madsen Gjengedal (forfatter), Thomas Johansen (forfatter), Thomas Specht (forfatter), Erik Ringen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 april 2023
Lengde 233 sider
Sjanger Økonomi, næringsliv og ledelse, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788205563568
Når noe skjer i én del av organisasjonen, vil andre deler av den bli påvirket. En systemisk reflekterende leder vil være i stand til å bruke denne effekten til å ta ledelsen og sette retning. Systemisk ledelse handler om å oppnå gode resultater gjennom å gi oppmerksomhet til hvordan egne grunnleggende antagelser, intensjoner og kommunikasjon påvirker organisasjonen. Denne boken inneholder en rekke eksempler, modeller og verktøy som kan hjelpe deg til å oppnå høyere grad av engasjement og eierskap i din virksomhet. Den kan gjøre deg bedre i stand til å få øye på muligheter, involvere viktige personer rundt deg og tilrettelegge for god kommunikasjon, gode prosesser og relasjoner. Boken er todelt. Del 1 gir et teoretisk grunnlag for å forstå ledelse, kommunikasjon og relasjoner i organisasjoner. Del 2 viser hvordan disse teoriene kan omsettes i praksis - hvordan man som leder kan bruke systemiske ideer. Boken er aktuell for ledere og rådgivere i privat og offentlig sektor, og for studenter, spesielt dem som tar videreutdannelse innenfor HR, organisasjon og ledelse. Systemisk ledelse er en dansk bestselger, nå utgitt på fem språk.