Helse og jus (ebok) av Olav Molven
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Olav Molven (forfatter)

Helse og jus ebok

485,-
(1)
Helse og jus gir en bred fremstilling av norsk helserett, samt en innføring i juridisk tenkemåte og metode. Ved siden av å holde fram viktige helserettslige prinsipper, har forfatteren lagt vekt på å forklare hva lovbestemmelsene sier om de mest praktiske problemstillingene som helsepersonell møter i sin hverdag. Boken er pedagogisk oppbygget med mange gode eksempler. De fleste kapitlene starter med å presentere sentrale spørsmål som leserne kan …
Ebok 485,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Olav Molven (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 5 august 2019
Lengde 483 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205524880
Helse og jus gir en bred fremstilling av norsk helserett, samt en innføring i juridisk tenkemåte og metode.

Ved siden av å holde fram viktige helserettslige prinsipper, har forfatteren lagt vekt på å forklare hva lovbestemmelsene sier om de mest praktiske problemstillingene som helsepersonell møter i sin hverdag.

Boken er pedagogisk oppbygget med mange gode eksempler. De fleste kapitlene starter med å presentere sentrale spørsmål som leserne kan prøve å besvare etter å ha satt seg inn i stoffet.

Den primære målgruppen er studenter i helsefag og i helseadministrasjon, samt ledelse og personell som i sin praksis trenger å sette seg inn i helserett. Andre som er opptatt av fagområdet vil også ha interesse av å lese denne boken.

Se innholdsfortegnelse: