Missiologi - en innføring (ebok) av -
Legg til i ønskeliste
Jeppe Bach Nikolajsen (redaktør), Kari Storstein Haug (redaktør), Frank-Ole Thoresen (redaktør), Ingrid Eskilt (redaktør)

Missiologi ebok

319,-
Det er en sentral oppgave for misjonsteologien å integrere innsikter fra teologiens forskjellige disipliner i en samlende og aktualiserende refleksjon. Den kristne kirke må blant annet være i dialog med de bibelske skrifter, lære av den kristne tradisjon og la seg inspirere av et globalt og økumenisk kirkelig fellesskap for å drøfte hva det innebærer å være engasjert i misjon. Boken viser hvordan denne misjonsoppgaven presenteres i de bibelske skrifter, utfoldes gjennom historien, praktiseres p…
Ebok 319,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en innføring
Forfattere Jeppe Bach Nikolajsen (redaktør), Kari Storstein Haug (redaktør), Frank-Ole Thoresen (redaktør), Ingrid Eskilt (redaktør)
Utgitt 5 januar 2022
Lengde 416 sider
Sjanger Fagbøker, Religion, historie og filosofi
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202733629
Det er en sentral oppgave for misjonsteologien å integrere innsikter fra teologiens forskjellige disipliner i en samlende og aktualiserende refleksjon. Den kristne kirke må blant annet være i dialog med de bibelske skrifter, lære av den kristne tradisjon og la seg inspirere av et globalt og økumenisk kirkelig fellesskap for å drøfte hva det innebærer å være engasjert i misjon. Boken viser hvordan denne misjonsoppgaven presenteres i de bibelske skrifter, utfoldes gjennom historien, praktiseres på forskjellige måter og er gjenstand for drøftelse i dag. Den kristne kirken er spredd ut over jorden, hvor den har til oppgave å forkynne evangeliet for alle folkeslag, øve omsorg for syke og nødlidende, fremme fred og rettferdighet, og ta vare på skaperverket. Det er det grunnleggende utgangspunktet for denne læreboken i missiologi.