Dialogisk foreldresamarbeid i barnehagen - medvirkning og partnerskap (ebok) av Tove Ingebrigtsen
Legg til i ønskeliste
Tove Ingebrigtsen (forfatter), Martin Per Samuelsson (forfatter)

Dialogisk foreldresamarbeid i barnehagen ebok

209,-
I Dialogisk foreldresamarbeid i barnehagen presenteres en strategi for å utvikle foreldresamarbeid i barnehagen slik at både foreldre og ansatte kan føle seg inkludert. På bakgrunn av teorien om deliberativt demokrati - ideen om at individer og grupper gjennom dialog sammen skal streve etter å finne felles løsninger på felles utfordringer - presenteres en dialogisk tilnærming til foreldresamarbeidet. Forfatterne forklarer grundig hva dette innebærer, og hvordan barnehageansatte og foreldre kan …
Ebok 209,-

Andre har også kjøpt

Undertittel medvirkning og partnerskap
Forfattere Tove Ingebrigtsen (forfatter), Martin Per Samuelsson (forfatter), Tove Ingebrigtsen (illustratør), Martin Per Samuelsson (illustratør)
Utgitt 1 juni 2022
Lengde 128 sider
Sjanger Fagbøker, Pedagogikk, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202770525
I Dialogisk foreldresamarbeid i barnehagen presenteres en strategi for å utvikle foreldresamarbeid i barnehagen slik at både foreldre og ansatte kan føle seg inkludert. På bakgrunn av teorien om deliberativt demokrati - ideen om at individer og grupper gjennom dialog sammen skal streve etter å finne felles løsninger på felles utfordringer - presenteres en dialogisk tilnærming til foreldresamarbeidet. Forfatterne forklarer grundig hva dette innebærer, og hvordan barnehageansatte og foreldre kan gå frem for å oppnå en partnerskapsrelasjon i sitt samarbeid. Boken er skrevet til barnehagelærerstudenter på bachelor- og masternivå. Den henvender seg også til forskere og akademikere innenfor barnehagefeltet og til de i praksisfeltet som ønsker innspill på hvordan foreldresamarbeid kan praktiseres.