Lærebok i kommunikasjon - en praktisk innføring (ebok) av Lennart Lorås
Legg til i ønskeliste
Lennart Lorås (forfatter), Frode Thuen (forfatter)

Lærebok i kommunikasjon ebok

259,-
Det viktigste arbeidsredskapet for helse- og sosialarbeidere er kommunikasjon. Vi utvikler kommunikasjonsferdigheter på ulike måter gjennom hele livet, særlig i den tidlige oppveksten, men også gjennom utdanning og yrkesutøvelse. Som fagfolk er vi avhengige av å kommunisere på en god måte med dem vi skal hjelpe, være seg pasienter, klienter, brukere eller pårørende og etterlatte. I sin mest grunnleggende form handler hjelperrollen om å utveksle informasjon med, og utøve omsorg overfor, hjelp…
Ebok 259,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en praktisk innføring
Forfattere Lennart Lorås (forfatter), Frode Thuen (redaktør), Lennart Lorås (redaktør), Frode Thuen (forfatter), Jacob Cilius Vinsten Christiansen (medforfatter), Gudmund Fossli (medforfatter), Marit Graue (medforfatter), Roger Ekeberg Henriksen (medforfatter), Beate-Christin Hope Kolltveit (medforfatter), Øyvind Kvello (medforfatter), Sari Lindeman (medforfatter), Linn-Heidi Lunde (medforfatter), Aina Helen Løberg (medforfatter), Sonja Mellingen (medforfatter), Solveig Storbækken (medforfatter)
Utgitt 6 juli 2023
Lengde 229 sider
Sjanger Psykologi, Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202786861
Det viktigste arbeidsredskapet for helse- og sosialarbeidere er kommunikasjon. Vi utvikler kommunikasjonsferdigheter på ulike måter gjennom hele livet, særlig i den tidlige oppveksten, men også gjennom utdanning og yrkesutøvelse. Som fagfolk er vi avhengige av å kommunisere på en god måte med dem vi skal hjelpe, være seg pasienter, klienter, brukere eller pårørende og etterlatte. I sin mest grunnleggende form handler hjelperrollen om å utveksle informasjon med, og utøve omsorg overfor, hjelpetrengende. Hvordan vi lykkes, er avhengig av våre kommunikasjonsferdigheter. I denne boken har vi samlet et knippe fagfolk med spesialkompetanse på ulike felt innen helse- og sosialfagene, som har det til felles at de er opptatt av kommunikasjon innen sine respektive fagfelt. Boken trekker opp sentrale tema og problemstillinger som er relevant for både studenter og yrkesutøvere. De fleste kapitlene er praksisnære, mens noen av bidragsyterne lener seg mer på en teoretisk tilnærming. Til sammen bidrar boken til at studenter og fagfolk innen helse- og sosialfagene vil kunne øke egen bevissthet og generell kompetanse om kommunikasjon og styrke sine praktiske kommunikasjonsferdigheter i møte med hjelpetrengende.