Matematikk for barnehagelærere (ebok) av Martin Carlsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Martin Carlsen (forfatter), Unni Wathne (forfatter), Gro Blomgren (forfatter)

Matematikk for barnehagelærere ebok

409,-
Dette er en ny, oppdatert utgave av denne populære innføringsboka i matematikk for barnehagelærere. Boka er oppdatert med nyere forskning. Utgangspunktet er Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver. Det at barnehagelæreren undrer seg sammen med barna, at barnehagelæreren og barna stiller spørsmål til hverandre, diskuterer og argumenterer, er et viktig grunnlag for matematikklæring i barnehagen. I denne reviderte utgaven er det flere nye konkrete forslag til matematikkaktiviteter. Aktivite…
Ebok 409,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Martin Carlsen (forfatter), Unni Wathne (forfatter), Gro Blomgren (forfatter), Johann Schweder Grimstvedt (illustratør), Kari Grossmann (illustratør), Roy Søbstad (illustratør)
Utgitt 4 juli 2019
Lengde 325 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap, Pedagogikk, Matematikk og naturvitenskap
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202628215
Dette er en ny, oppdatert utgave av denne populære innføringsboka i matematikk for barnehagelærere. Boka er oppdatert med nyere forskning. Utgangspunktet er Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver. Det at barnehagelæreren undrer seg sammen med barna, at barnehagelæreren og barna stiller spørsmål til hverandre, diskuterer og argumenterer, er et viktig grunnlag for matematikklæring i barnehagen. I denne reviderte utgaven er det flere nye konkrete forslag til matematikkaktiviteter. Aktivitetene er prøvd ut i praksis med studenter, barn og personale ved barnehager. Det er repetisjonsoppgaver, undringsoppgaver og eksempler fra eksamensoppgaver etter hvert kapittel. Matematikk for barnehagelærere, 3. utgave, er vesentlig omarbeidet for å imøtekomme de endringer som er skjedd både i barnehagelærerutdanningen og i barnehagens virksomhet. Boka er revidert på bakgrunn av Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver (2017). Etter råd fra mange studenter inneholder denne utgaven en fasit til utvalgte oppgaver. E-boka tilsvarer 3. trykte utgave. Oslo: Cappelen Damm, 2017.