Velferdsteknologi i praksis - perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste (ebok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sigrid Nakrem (redaktør), Jóhannes B. Sigurjónsson (redaktør), Marikken Høiseth (redaktør)

Velferdsteknologi i praksis ebok

279,-
Velferdsteknologi i praksis - Perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste, gir en innføring i hva velferdsteknologi er, og hvilke muligheter ny teknologi kan gi. Samtidig belyser den de utfordringene som kan oppstå i forbindelse med utviklingen og implementeringen av velferdsteknologi, både for enkeltpersoner og deres pårørende, så vel som for helsepersonell og samfunnet som helhet. Temaer som belyses: utvikling og implementering me…
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Undertittel perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste
Forfattere Sigrid Nakrem (redaktør), Jóhannes B. Sigurjónsson (redaktør), Marikken Høiseth (redaktør)
Utgitt 21 juni 2024
Lengde 128 sider
Sjanger Fagbøker, Teknologi og ingeniørfag, Medisin, helse og sykepleie, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202837969

Velferdsteknologi i praksis - Perspektiver på teknologi i kommunal helse- og omsorgstjeneste, gir en innføring i hva velferdsteknologi er, og hvilke muligheter ny teknologi kan gi. Samtidig belyser den de utfordringene som kan oppstå i forbindelse med utviklingen og implementeringen av velferdsteknologi, både for enkeltpersoner og deres pårørende, så vel som for helsepersonell og samfunnet som helhet.

Temaer som belyses:

  • utvikling og implementering med hensyn til den individuelle bruker.
  • design, teknologiforståelse og innovasjon.
  • etiske utfordringer.
Målet med velferdsteknologi er å fremme økt selvstendighet og skape en tryggere og enklere hverdag for personer som lever med ulike former for sykdom eller funksjonsnedsettelser. Velferdsteknologifeltet utvikler seg raskt, og denne andre utgaven er omstrukturert og oppdatert med ny kunnskap.

Boken gir leseren den nødvendige kunnskapen for å bidra aktivt i gjennomføring av prosjekter innen velferdsteknologi på egen arbeidsplass. Den inviterer også til etiske refleksjoner og viser hvor viktig det er med individuell tilrettelegging.

Målgruppen for boken er studenter innen helse- og sosialfag, som audiologi, ergoterapi, barnevern, sosialt arbeid, vernepleie, sykepleie og fysioterapi.