God nok i norsk? - språk- og skriveutvikling hos elever med norsk som andrespråk (ebok) av Harald Berggreen
Legg til i ønskeliste
Harald Berggreen (forfatter), Kjartan Sørland (forfatter), Vigdis Rosvold Alver (forfatter)

God nok i norsk? ebok

349,-
Hvordan vet man når en elev er god nok i norsk? Denne boka viser hvordan lærere kan vurdere språk- og skriveutviklingen til elever med norsk som andrespråk med utgangspunkt i elevtekster. Formålet med å studere elevtekster er å kartlegge hvor eleven befinner seg i norskinnlæringen og å hjelpe eleven videre i språkutviklingen. Hensiktsmessig vurdering krever både kunnskaper hos den enkelte læreren og en samkjørt vurderingspraksis i lærerfellesskapet. I denne boka får leseren en kortfattet innfø…
Ebok 349,-

Andre har også kjøpt

Undertittel språk- og skriveutvikling hos elever med norsk som andrespråk
Forfattere Harald Berggreen (forfatter), Kjartan Sørland (forfatter), Vigdis Rosvold Alver (forfatter), Eirik Sørlie (illustratør)
Utgitt 6 august 2019
Lengde 231 sider
Sjanger Fagbøker, Språk og litteratur, Pedagogikk, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202634322
Hvordan vet man når en elev er god nok i norsk? Denne boka viser hvordan lærere kan vurdere språk- og skriveutviklingen til elever med norsk som andrespråk med utgangspunkt i elevtekster. Formålet med å studere elevtekster er å kartlegge hvor eleven befinner seg i norskinnlæringen og å hjelpe eleven videre i språkutviklingen. Hensiktsmessig vurdering krever både kunnskaper hos den enkelte læreren og en samkjørt vurderingspraksis i lærerfellesskapet. I denne boka får leseren en kortfattet innføring i typiske trekk ved andrespråksutvikling og skriving på andrespråket, en grundig gjennomgang av vurderingspunkter for språk og tekst, samt ideer til god skriveundervisning. Boka er aktuell for studenter i grunnskolelærerutdanningen, norsk som andrespråk og andrespråkspedagogikk, og for lærere og andre som jobber med elever som har norsk som andrespråk.