Velkommen til EBOK.NO!

 

Vi samarbeider med haugenbok.no og er glade for å tilby deg Norges største utvalg av digitale bøker. Vi har lydbøker som du kan høre på rett fra mobiltelefonen og ebøker som du kan lese i våre egne EBOK.NO-apper eller på Kindle. Hos oss kan du velge blant tusenvis av ebøker og lydbøker fra alle norske forlag!

Som kunde hos Haugenbok.no har du tilgang på gode tilbud fra EBOK.NO. Vi håper du vil abonnere på nyhetsbrevet vårt for å få alle ebok- og lydboknyhetene rett i innboksen din - klikk her for å melde deg på!

Trenger du hjelp? Les mer om hvordan du kommer i gang med ebøker og nedlastbare lydbøker, besøk hjelpesenteret, eller send oss en epost!

«Den beste han har skrevet» - VG

Vis alle

Italienske sko

Henning Mankell

En av Mankells beste romaner! Det er vinter i den svenske skjærgården. Harry, som en gang har vært lege, bor alene på en avsidesliggende øy. Bak seg har han en katastrofe, en skjebnesvanger feil han har begått, som har gjort ham til einstøing. En morgen oppdager han en kvinne ute på isen. Det er Harriet, som han svek for over 30 år siden. Dette er innledningen til en forunderlig og tragisk reise gjennom et svensk vinterland. «Definitivt hans beste roman til nå.»Torbjørn Trysnes, Fædrelandsvennen «Storartet Mankell-roman.» Yngvar Ustveit,VG

Lydboktilbud: Isabel Allendes legendariske slektsroman

Vis alle

Åndenes hus

Isabel Allende, Birgitte Victoria Svendsen

Åndenes hus er fortellingen om en hel nasjons storhet og fall. Gjennom beretningen om et familiedynasti skildrer Isabel Allende Chiles dramatiske historie fra århundreskiftet og frem til mordet på president Allende i 1973. Romanen tegner fascinerende bilder fra et kontinent som i dag vies stor oppmerksomhet. Ikke minst utgjør møtet med kvinnene i boken en stor leseropplevelse. Som vel ingen annen moderne roman fra Latin-Amerika er Åndenes hus blitt - i beste forstand - folkelesning. Isabel Allendes (f. 1942) roman er tilegnet hennes mor, bestemor og "de andre vidunderlige kvinnene i denne historien".

Se alle ebøkene på tilbud nå

Vis alle

Topplisten for lydbøker

Vis alle

Topplisten for ebøker

Vis alle

Topplisten for interaktive bøker

Vis alle