Kjøp lydbøker rett til mobilen!

Enkel og rask tilgang på lydbøker med EBOK.NO

Før måtte du gå til butikken for å få tak i lydbøker. Eller du måtte kanskje vente på at CDen skulle komme i posten. Nå kan du i stedet kjøpe og laste ned lydboken direkte til mobilen din, datamaskinen eller nettbrettet. I løpet av kort tid har du lydbøkene i den digitale bokhyllen din og kan starte lyttingen! 

Fra sofakroken kan du finne lydboken du ønsker hos EBOK.NO. Du kan handle i nettbutikken vår eller i appen - etter at du har kjøpt den, vil lydboken uansett dukke opp i bokhyllen din begge steder. 

Du kan laste ned og spille av lydfilen direkte i appen vår, eller laste den ned til en datamaskin fra bokhyllen din på EBOK.NO. Etter at du har lastet ned filen, trenger du ikke å være koblet til internett for å høre på lydboken. Fra en datamaskin er det også enkelt å overføre lydfilen til mp3-spillere, iPod eller lesebrettet ditt.

Slik gjør du for å komme i gang

  1. Registrer deg som bruker på EBOK.NO. 
  2. Gå til Lydbøker for å finne lydboken du har lyst på, og klikk på Kjøp nå! Når du har kjøpt boken, ligger den klar i bokhyllen din.
  3. Så laster du ned EBOK.NO-appen for iPad, iPhone eller Android. Du finner den i App Store og Google butikk.
  4. Logg deg inn i appen med samme epostadresse og passord som i nettbutikken - lydboken ligger i bokhyllen.
  5. Klikk på bokomslaget for å laste ned lydboken. De er ganske store, så det er lurt å være koblet til et trådløst nett.
  6. Når lydboken er lastet ned, er det bare å klikke på den i appen for å starte avspillingen. 

EBOK.NO har et stort utvalg lydbøker, både for barn, ungdom og voksne. Alt fra bøker spekket med spenning og romantikk til bøker om helse og fritid. Sjekk utvalget vårt og finn dine favoritter!

Du kan lese mer om hvordan nedlastbare lydbøker fungerer på hjelpesidene våre.