Jeg og bestefar - og Nisse Nils (lydbok) av Ole Lund Kirkegaard
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ole Lund Kirkegaard (forfatter), Arne O. Reitan (innleser)

Jeg og bestefar - og Nisse Nils lydbok

229,-
Adventsbok fra pappaen til Gummi-Tarzan! En lun, varm og humørfylt høytlesningsbok, formet som en adventsbok. Boken begynner den 1. desember og har ett kapittel for hver dag frem til den 24. Hvert år når julen nærmer seg, flytter en liten gutt ut på landet for å bo hos bestefaren sin. Det skjer mye merkelig på gården. Bestefar mener det er Nisse-Nils som er på ferde. Nisse-Nils er en 173 år gammel fjøsnisse, som er svært sprek og rampete for alderen. Gutten og Bestefar har sine helt spesielle f…
Lydbok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ole Lund Kirkegaard (forfatter), Oddmund Ljone (oversetter), Sigvor Ljone (oversetter), Arne O. Reitan (innleser)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 1:47
Sjanger 6-9 år, Morsomme bøker, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242128577
Adventsbok fra pappaen til Gummi-Tarzan! En lun, varm og humørfylt høytlesningsbok, formet som en adventsbok. Boken begynner den 1. desember og har ett kapittel for hver dag frem til den 24. Hvert år når julen nærmer seg, flytter en liten gutt ut på landet for å bo hos bestefaren sin. Det skjer mye merkelig på gården. Bestefar mener det er Nisse-Nils som er på ferde. Nisse-Nils er en 173 år gammel fjøsnisse, som er svært sprek og rampete for alderen. Gutten og Bestefar har sine helt spesielle forberedelser til julen. Blant dem er å behandle Nisse-Nils så pent at de kanskje får besøk av ham på julaften.