Djeveløya (lydbok) av Karen Thommesen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Karen Thommesen (forfatter), Hedda Sandvig (innleser)

Djeveløya lydbok

349,-
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg24. 18 MENNESKER. ALLE KJENNER ALLE, MEN INGEN KJENNER SANNHETEN. En ung meteorologifullmektig forsvinner fra Cyberforsvarets base på Jan Mayen. Politietterforsker Anders Veka reiser for å undersøke det han antar er en ulykke. Ved ankomst Olonkinbyen har stasjonssjef Katrine Kure allerede igangsatt en leteaksjon. Den unge mannen er funnet død i den avsidesliggende Guineabukta. Flere uforklarlige ulykker inntreffer, og det blir funnet utstyr som kan s…
Lydbok 349,- Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Karen Thommesen (forfatter), Hedda Sandvig (innleser)
Utgitt 3 juni 2024
Lengde 10:51
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234705946
TERNINGKAST 6 - Simen Ingemundsen, Randaberg24. 18 MENNESKER. ALLE KJENNER ALLE, MEN INGEN KJENNER SANNHETEN.

En ung meteorologifullmektig forsvinner fra Cyberforsvarets base på Jan Mayen. Politietterforsker Anders Veka reiser for å undersøke det han antar er en ulykke. Ved ankomst Olonkinbyen har stasjonssjef Katrine Kure allerede igangsatt en leteaksjon. Den unge mannen er funnet død i den avsidesliggende Guineabukta. Flere uforklarlige ulykker inntreffer, og det blir funnet utstyr som kan sette øyas kommunikasjon med omverdenen ut av spill. Anders Veka og Katrine Kure jager og blir jaget mens høsttåken isolerer dem fra fastlandet, og fortiden truer med å innhente dem alle.

K. Thommesen (f. 1972) er medieviter fra Universitetet i Oslo og har blant annet jobbet som kommunikasjons- direktør hos Riksantikvaren. Djeveløya er Thommesens krimdebut.