Forliset (lydbok) av Frode Granhus
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Frode Granhus (forfatter), Reidar Sørensen (oppleser), Reidar Falck Sørensen (oppleser)

Forliset (Rino Carlsen #5) lydbok

149,-
(1)
Femte lydbok om Rino Carlsen, fra Riverton- og Bokhandlerprisnominerte Frode Granhus. De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold. Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre. På…
Lydbok 149,- Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Frode Granhus (forfatter), Reidar Sørensen (oppleser), Reidar Falck Sørensen (oppleser)
Utgitt 22 februar 2017
Lengde 9:26
Sjanger Krim
Serie Rino Carlsen
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242164926
Femte lydbok om Rino Carlsen, fra Riverton- og Bokhandlerprisnominerte Frode Granhus. De fleste holder seg innendørs i sprengkulda som har festet grepet om Lofoten, men det vakre lyset lokker en fotograf ut i isødet. På en av turene oppdager han en tønne som stikker opp av isen. En tønne med et makabert innhold. Rino Carlsen får etter hvert mistanke om at tønnefunnet har sammenheng med et forlis som rystet det lille kystsamfunnet for flere år siden. Et forlis som krevde flere ofre. På den isolerte institusjonen Tennholmen vokser spenningen for hver dag, og det kan virke som enkelte av beboerne vet mer om saken enn de vil innrømme.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Nye opplysninger på siste side

Forfatteren er flink til bygge opp teorier og spenning for leseren. Men når han bok etter bok introduserer en ny person som den store forbryteren på bøkenes siste side, blir alt ødelagt, og den billigste, mest amatørmessige krim som resultat.

God historie

Men uten de store litterære kvaliteter