Kattekraft - kattens helbredende evner (lydbok) av Ulrica Norberg
Legg til i ønskeliste
Ulrica Norberg (forfatter), Carina Nunstedt (forfatter), Andrea Bræin Hovig (innleser)

Kattekraft lydbok

179,-
Når journalistene Ulrica og Carina begge opplever svært alvorlig sykdom i nær familie, blir de vitne til hvordan kattene Bore og Clea, Mia og Magnum blir uvurderlige medhjelpere for å komme gjennom de tøffe takene som venter. De ikke bare trøster, men lindrer og helbreder store og små. Hva er det som bor i katten? Hvordan kan kattens frekvens og livskraft hjelpe oss til å balansere livets dur og moll? Det er spørsmålet Ulrica og Carina vil finne ut av i denne boken. En katts tilstedeværelse …
Lydbok 179,- Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Undertittel kattens helbredende evner
Forfattere Ulrica Norberg (forfatter), Carina Nunstedt (forfatter), Lisbeth Kristoffersen (oversetter), Andrea Bræin Hovig (innleser)
Utgitt 4 mai 2023
Lengde 5:22
Sjanger Natur og dyr, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234716232
Når journalistene Ulrica og Carina begge opplever svært alvorlig sykdom i nær familie, blir de vitne til hvordan kattene Bore og Clea, Mia og Magnum blir uvurderlige medhjelpere for å komme gjennom de tøffe takene som venter. De ikke bare trøster, men lindrer og helbreder store og små. Hva er det som bor i katten? Hvordan kan kattens frekvens og livskraft hjelpe oss til å balansere livets dur og moll? Det er spørsmålet Ulrica og Carina vil finne ut av i denne boken. En katts tilstedeværelse i et hjem reduserer stress og angst. Når katten maler, skilles det ut oksytocin og vibrasjonene gir en rekke dokumenterte helseeffekter: lavere blodtrykk og redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. En katt kan dessuten hjelpe mot både ensomhet og ulike former for psykiske lidelser. I Kattekraft utforsker forfatterne hva katter har betydd i livene deres og hvorfor mange har det så bra med å ha en katt. Som de selv sier: «Kattene våre viser veien til et klokere og mer balansert liv med garantert gode vibrasjoner. Det er kattens livskraft. Det vi kaller kattekraft.».