Champagne (lydbok) av Anton P. Tsjekhov
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anton P. Tsjekhov (forfatter), Anton Tsjekhov (forfatter), Espen Skjønberg (innleser)

Champagne (Tsjekovs fortellinger #1) lydbok

79,-
Anton Pavlovitsj Tsjekov (1860-1904) regnes som en av verdenslitteraturens fremste novelleforfattere og dramatikere; ved siden av Shakespeare og Ibsen blant de mest spilte dramatikerne i verden. Tsjekovs død er en av de store fortellingene i litteraturhistorien. I 1904 skrev Olga Knipper om ektemannens siste øyeblikk: "Anton satte seg uvanlig rett opp og sa høyt og tydelig (selv om han nesten ikke kunne noe tysk): "Ich sterbe". Doktoren roet ham ned, tok en sprøyte og ga ham en kamferinjeksjon,…
Lydbok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anton P. Tsjekhov (forfatter), Anton Tsjekhov (forfatter), Sverre S. Amundsen (oversetter), Espen Skjønberg (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 november 2015
Lengde 0:21
Sjanger Noveller, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202434151
Anton Pavlovitsj Tsjekov (1860-1904) regnes som en av verdenslitteraturens fremste novelleforfattere og dramatikere; ved siden av Shakespeare og Ibsen blant de mest spilte dramatikerne i verden. Tsjekovs død er en av de store fortellingene i litteraturhistorien. I 1904 skrev Olga Knipper om ektemannens siste øyeblikk: "Anton satte seg uvanlig rett opp og sa høyt og tydelig (selv om han nesten ikke kunne noe tysk): "Ich sterbe". Doktoren roet ham ned, tok en sprøyte og ga ham en kamferinjeksjon, og ba om champagne. Anton tok et fullt glass, betraktet det, smilte til meg og sa: "Det er lenge siden jeg drakk champagne nå." Han tømte glasset, la seg stille ned på sin venstre side, og jeg hadde bare akkurat tid nok til å løpe bort til ham og lene meg mot sengen og si navnet hans, men han hadde stoppet å puste, og sov fredfylt som et barn."