Der valmuene vokser (lydbok) av Kristin Harmel
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Kristin Harmel (forfatter), Hilde Grythe (innleser), Bernhard Ramstad (innleser)

Der valmuene vokser lydbok

399,-
(2)
Når amerikanske Ruby kommer til Paris i 1939 sammen med sin franske ektemann, ser hun for seg at de skal spasere arm i arm langs de store bulevardene. Men krigen lurer i horisonten, og snart inntar nazistene Frankrike. Charlotte er elleve år når tyskerne kommer til den franske hovedstaden. Etter at jødene har fått ordre om å gå med den gule stjernen, kan ikke Charlotte forestille seg at det kan bli verre, men så begynner massedeportasjonene. Thomas går inn i British Royal Air Force for å forsva…
Lydbok 399,- Ebok 119,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Kristin Harmel (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter), Hilde Grythe (innleser), Bernhard Ramstad (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 juli 2020
Lengde 11:48
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202610074
Når amerikanske Ruby kommer til Paris i 1939 sammen med sin franske ektemann, ser hun for seg at de skal spasere arm i arm langs de store bulevardene. Men krigen lurer i horisonten, og snart inntar nazistene Frankrike. Charlotte er elleve år når tyskerne kommer til den franske hovedstaden. Etter at jødene har fått ordre om å gå med den gule stjernen, kan ikke Charlotte forestille seg at det kan bli verre, men så begynner massedeportasjonene. Thomas går inn i British Royal Air Force for å forsvare landet sitt, men da moren dør i et tysk bombeangrep, begynner han å lure på om han kan gjøre noen forskjell. Men når han havner i Paris, oppdager han en ny grunn til å slåss. Når skjebnen bringer dem sammen, må Ruby, Charlotte og Thomas finne mot til å trosse nazistene - og åpne sine egne hjerter - samtidig som de kjemper for å overleve.