Kjærlighet og andre trøstepremier (lydbok) av Jamie Ford
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jamie Ford (forfatter), Fanny Vaager (innleser)

Kjærlighet og andre trøstepremier lydbok

149,-
Endelig en ny roman fra forfatteren bak suksessen «Hotellet på hjørnet av bitter og søt»! For tolv år gamle Ernest Young virker det som en gave da en veldedig forening lar ham få dra på verdensutstillingen. Men det er ikke lenge han rekker å glede seg over de eksotiske utstillingene, fyrverkeriene og pariserhjulene før han forstår at det faktisk er han som er premien. Den foreldreløse, halvt kinesiske gutten oppdager til sin forskrekkelse at han skal loddes ut - «en sunn gutt til et godt hjem».…
Lydbok 149,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jamie Ford (forfatter), Fanny Vaager (innleser), Cecilie Winger (oversetter)
Utgitt 17 oktober 2018
Lengde 10:43
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168344
Endelig en ny roman fra forfatteren bak suksessen «Hotellet på hjørnet av bitter og søt»! For tolv år gamle Ernest Young virker det som en gave da en veldedig forening lar ham få dra på verdensutstillingen. Men det er ikke lenge han rekker å glede seg over de eksotiske utstillingene, fyrverkeriene og pariserhjulene før han forstår at det faktisk er han som er premien. Den foreldreløse, halvt kinesiske gutten oppdager til sin forskrekkelse at han skal loddes ut - «en sunn gutt til et godt hjem». Velgjørerne hadde imidlertid ikke regnet med at det var byens bordellmamma som skulle trekke vinnerloddet. En hjertevarm roman inspirert av den sanne historien om en tolv år gammel gutt som ble loddet ut som premie på verdensutstillingen i Seattle i 1909. Jamie Ford byr på et fargerikt persongalleri, fascinerende historiske skildringer og tanker om moral, raseforhold og kultur som gir en dypt berikende leseopplevelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk fin bok

Beskriver en tid og et sted som er helt fremmed. Spennende, interessant, litt fæl og tankevekkende. Nydelig stemning gjennom hele boka.