Selv om alt går til grunne (lydbok) av Jens Liljestrand
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jens Liljestrand (forfatter), Ida Cecilie Klem (innleser), Christina Revold (innleser)

Selv om alt går til grunne lydbok

399,-
Aktuell klimaroman. Det er nok en rekordvarm sommer. Men denne gangen forandres tilværelsen for Didrik og familien hans fundamentalt. Store deler av det nordlige Sverige står i flammer, og byer og tettsteder evakueres. Familier splittes i kaoset som oppstår. Den planlagte reisen til Thailand virker som en fjern drøm. Klimakrisen blir plutselig svært reell, en eksistensiell katastrofe som ingen slipper unna. Livet fortsetter likevel på mange måter som før, med tenåringsforelskelser, ekteskapsh…
Lydbok 399,- Ebok 279,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jens Liljestrand (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter), Ida Cecilie Klem (innleser), Christina Revold (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 6 september 2022
Lengde 15:46
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205569959
Aktuell klimaroman. Det er nok en rekordvarm sommer. Men denne gangen forandres tilværelsen for Didrik og familien hans fundamentalt. Store deler av det nordlige Sverige står i flammer, og byer og tettsteder evakueres. Familier splittes i kaoset som oppstår. Den planlagte reisen til Thailand virker som en fjern drøm. Klimakrisen blir plutselig svært reell, en eksistensiell katastrofe som ingen slipper unna. Livet fortsetter likevel på mange måter som før, med tenåringsforelskelser, ekteskapshavarier, identitetskriser og foreldreopprør. I fire historier som er tett knyttet sammen, forteller Jens Liljestrand om mennesker som må finne sin vei når virkeligheten rakner og undergangen er blitt hverdag.