Flammer, snø og stjerner (lydbok) av Heléne Holmström
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Heléne Holmström (forfatter), Helene Holmström (forfatter), Hedda Munthe (innleser)

Flammer, snø og stjerner lydbok

199,-
(3)
Er noen juletradisjoner til for å brytes? Nora kjemper hardt for å redde det kjære konditoriet sitt fra konkurs. Da kjendisbakeren Henrik Eklund vil spille inn det populære juleprogrammet sitt hos henne, er det en sjanse hun ikke har råd til å si nei til. Men uviljen øker når TV-teamet dundrer inn i lille Västervik, og Henrik vil endre på alle de tradisjonene Nora har strevet for å bevare. Men jo mer de omgås, baker lussekatter og arrangerer gløggkvelder, desto nærmere kommer Nora den k…
Lydbok 199,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Heléne Holmström (forfatter), Helene Holmström (forfatter), Kristin Valla (oversetter), Hedda Munthe (innleser)
Utgitt 17 oktober 2022
Lengde 11:25
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234709531
Er noen juletradisjoner til for å brytes? Nora kjemper hardt for å redde det kjære konditoriet sitt fra konkurs. Da kjendisbakeren Henrik Eklund vil spille inn det populære juleprogrammet sitt hos henne, er det en sjanse hun ikke har råd til å si nei til. Men uviljen øker når TV-teamet dundrer inn i lille Västervik, og Henrik vil endre på alle de tradisjonene Nora har strevet for å bevare. Men jo mer de omgås, baker lussekatter og arrangerer gløggkvelder, desto nærmere kommer Nora den karismatiske stjernebakeren. Og alt er kanskje ikke som det først ser ut til? Snart står mer på spill enn vellykket julebakst og høye seertall ... Flammer, snø og stjerner er en varm juleroman om en strevsom TV-innspilling, et uventet kyss og en hundre år gammel surdeig.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering