1153 forbløffende fakta (ebok) av John Lloyd,
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John Lloyd (forfatter), John Mitchinson (forfatter), James Harkin (forfatter)

1153 forbløffende fakta ebok

99,-
(0)
Visste du at det 14% større sannsynlighet for at du dør på bursdagen din enn på noen annen dag? At et av ti europeiske barn blir unnfanget i en seng fra IKEA? Eller at hvis du har en pizza med radius z og tykkelse a, blir volumet pi*z*z*a? Det finnes knapt noe viktigere enn svært unyttig kunnskap, og ingen er flinkere til å samle og formidle slike kuriositeter enn Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet Quite Interesting. QI-bøkene har tatt en hel verden med storm ved å…
99,-
Forfattere John Lloyd (forfatter), John Mitchinson (forfatter), James Harkin (forfatter), Christian Rugstad (oversetter)
Utgitt 18 september 2014
Sjangrer Humor, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281693241
Visste du at det 14% større sannsynlighet for at du dør på bursdagen din enn på noen annen dag? At et av ti europeiske barn blir unnfanget i en seng fra IKEA? Eller at hvis du har en pizza med radius z og tykkelse a, blir volumet pi*z*z*a? Det finnes knapt noe viktigere enn svært unyttig kunnskap, og ingen er flinkere til å samle og formidle slike kuriositeter enn Stephen Fry og teamet bak det populære britiske TV-programmet Quite Interesting. QI-bøkene har tatt en hel verden med storm ved å redefinere begrepet allmennkunnskap, og kaste nytt lys over spørsmål som har plaget filosofer, forskere og fulle menn på pub gjennom lange kvelder.