ABC om Melkesyregjæring (ebok) av Hege Nitteb
Legg til i ønskeliste
Hege Nitteberg (forfatter)

ABC om Melkesyregjæring ebok

95,-
(0)
Boka tar for seg alle sider av melkesyregjæring, her får du vite akkurat det du trenger for å forstå hva, hvordan og hvorfor. Enkle gode oppskrifter, samt oppskrifter og råd til hvordan du kan bruke det ferdige produktet. Et lite leksikon og ikke minst en del med spørsmål og svar. Er du i startgropa? Nysgjerrig på hva melkesyregjæring er? Lyst til å prøve? Da er denne lille ABC-guiden med forklaringer og oppskrifter noe for deg. ABC om Melkesyregjæring er lettlest, kort og presis, det…
95,-
Forfattere Hege Nitteberg (forfatter)
Lengde 107 sider
Sjangrer Mat og drikke, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269036602
Boka tar for seg alle sider av melkesyregjæring, her får du vite akkurat det du trenger for å forstå hva, hvordan og hvorfor. Enkle gode oppskrifter, samt oppskrifter og råd til hvordan du kan bruke det ferdige produktet. Et lite leksikon og ikke minst en del med spørsmål og svar. Er du i startgropa? Nysgjerrig på hva melkesyregjæring er? Lyst til å prøve? Da er denne lille ABC-guiden med forklaringer og oppskrifter noe for deg. ABC om Melkesyregjæring er lettlest, kort og presis, det du trenger å vite, ikke mer, ikke for lite, men akkurat passe til å lage dine egne melkesyregjærede grønnsaker (og bær) uten oppskrift eller du kan følge oppskriftene i boka for å lage surkål, tradisjonell Kimchi, fermenterte bær, sylteagurker, Brød med fermenterte grønnsaker, Bortsch og Orgoki supper og mye mer. Fermentering er levende mat så ganske naturlig lurer man på om alt er i orden når innholdet i glassene lever sitt eget liv der de både synger og fiser (ja det lukter av og til litt vondt...), i delen med spørsmål og svar, finner du svar på det meste. Hvis du har spørsmål som du ikke finner svar på, så nøl ikke med å ta kontakt. Fermentering av mat er en gammel og enkel konserveringsmetode, som også har mange helsefordeler. Denne boken er en innføring i kunsten å Melkesyregjære grønnsaker. Er du i startgropa? Nysgjerrig på hva melkesyregjæring er? Lyst til å prøve? Da er denne lille ABC-guiden med forklaringer og oppskrifter noe for deg. Her får du vite akkurat det du trenger for å forstå hva, hvordan og hvorfor. Hva det er, hvordan det gjøres, hvorfor det er sunt og enkle gode oppskrifter, samt hvordan du kan bruke det ferdige produktet. Et lite leksikon og ikke minst en del med spørsmål og svar. Vask grønnsakene, del de opp, bland med salt, dytt de ned i glass og lukk igjen, vent (det er ofte det vanskligste) og nyt !Slik får du en sunn matkilde som eventuelt kan oppbevares i over ett år. Enkelt ? Fermentering eller Melkesyregjæring av mat er en gammel og enkel konserveringsmetode, som også har mange helsefordeler. Denne boken er en innføring i kunsten å Melkesyregjære grønnsaker.