Abortboka (ebok) av Eli Aaby, Astri Melheim,
Legg til i ønskeliste
Eli Aaby (forfatter), Astri Melheim (forfatter), Camilla Hestvik (forfatter), Rødt, Kvinneutvalget (forfatter)

Abortboka ebok

60,-
(0)
Tekster av Eli Aaby, Camilla Hestvik, Astri Melheim og Jorun Gulbrandsen, som også har redigert den for Rødts kvinneutvalg. Kvinner krever rett til å bestemme over egen kropp og eget liv. Denne boka er et redskap i kampen. Er det etisk riktig at andre skal bestemme at kvinner skal ta imot barn de ikke ønsker? Er det etisk riktig at barn skal bli født uten å være ønsket av mora si? Er det etisk riktig at kvinner som vil føde barn, presses til å ta abort fordi de er fattige? Abortboka er laget av…
60,-
Undertittel vårt liv! Vår kropp!
Forfattere Eli Aaby (forfatter), Jorun Gulbrandsen (redaktør), Astri Melheim (forfatter), Camilla Hestvik (forfatter), Rødt, Kvinneutvalget (forfatter)
Utgitt 7 mai 2019
Lengde 97 sider
Sjangrer Politikk og samfunn, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283490206
Tekster av Eli Aaby, Camilla Hestvik, Astri Melheim og Jorun Gulbrandsen, som også har redigert den for Rødts kvinneutvalg. Kvinner krever rett til å bestemme over egen kropp og eget liv. Denne boka er et redskap i kampen. Er det etisk riktig at andre skal bestemme at kvinner skal ta imot barn de ikke ønsker? Er det etisk riktig at barn skal bli født uten å være ønsket av mora si? Er det etisk riktig at kvinner som vil føde barn, presses til å ta abort fordi de er fattige? Abortboka er laget av Rødts kvinneutvalg. Den er ei bruksbok med kunnskap for videre kamp.