Akk-Jas Venner (ebok) av Rune Trollebø
Legg til i ønskeliste
Rune Trollebø (forfatter)

Akk-Jas Venner (Roland #1) ebok

59,-
(3)
En usedvanlig morsom bok! Vi trekkes inn i den kaotiske og forunderlige verdenen til bilmekanikeren Roland Sydhaug. En svært enkel kar i begynnelsen av trettiårene, blant venner betegnet som en naturkatastrofe til fots. De fleste kjenner nok en Roland, karen med forklaringer og rare meninger om det meste. Og som alltid går blåøyd inn i de rareste og verste situasjoner, og ender i problemer som vi andre klarer å holde oss unna. Så egentlig er det vel ikke så uventet at en slik kar roter se…
Ebok 59,-
Undertittel Bok 1 i Roland serien
Forfattere Rune Trollebø (forfatter)
Lengde 604 sider
Sjangrer Krim, Skjønnlitteratur, Humor
Serie Roland
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299972208
En usedvanlig morsom bok! Vi trekkes inn i den kaotiske og forunderlige verdenen til bilmekanikeren Roland Sydhaug. En svært enkel kar i begynnelsen av trettiårene, blant venner betegnet som en naturkatastrofe til fots. De fleste kjenner nok en Roland, karen med forklaringer og rare meninger om det meste. Og som alltid går blåøyd inn i de rareste og verste situasjoner, og ender i problemer som vi andre klarer å holde oss unna. Så egentlig er det vel ikke så uventet at en slik kar roter seg uforskyldt/selvforskyldt inn i en, for ham, ukjent verden, hvor skytegale terrorister og agenter herjer? Etter hvert kan han ikke bevege seg utendørs i Bergen uten å snuble i etterretningsagenter. Som mistet bakkekontakten da deres verden gikk ned sammen med Berlinmuren og Sovjetunionen? Om ikke dette er ille nok, så strever noen politifolk i byen med det samme problemet som Roland: Hva svarte er det som foregår? For etter hvert begynner folk å bli skutt. En svær vaktbikkje er også med på å påvirke begivenhetene. Dette er ikke en av de vanlige spenningsromanene, med forfyllede politifolk, med så dype traumer, at du alt i første kapittel blir like deprimert som hovedpersonen, og ender opp med å famle skjelvende etter Valiumen eller flaska. Akk-Jas venner er tvert i mot en festlig historie hvor du risikerer å le. Flere ganger. Så unn deg en god latter!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Artig

Litt krøkkete språk, bruker «der» i stedet for «det» og ? på alt for mange steder. Derfor bare 4 stjerner. Ellers veldig originalt, artig og av og til også spennende.