Aldri, aldri, aldri (ebok) av Linn Strømsborg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Linn Strømsborg (forfatter)

Aldri, aldri, aldri (F° #395) ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(3)
Nominert til Bokhandlerprisen 2019 «Jeg er 35 år gammel. Jeg vil ikke ha barn. Dette er ikke noe jeg snakker med andre om. Det er noe jeg skammer meg over, noe jeg unngår, går lange muntlige omveier rundt. Når vennene mine snakker om å få barn, bytter jeg samtaleemne. Jeg vil ikke være skråsikker eller bastant, for plutselig våkner jeg en dag og har blitt en av dem, en vanlig kvinne i 30-åra som vil bli gravid, som vil stifte familie, som vil utvide livet mitt, kroppen min, hjertet mitt, til …
Ebok 175,- Lydbok 306,-
Forfattere Linn Strømsborg (forfatter)
Forlag Flamme
Utgitt 5 august 2019
Lengde 221 sider
Sjangrer Helse, sex og samliv, Romaner, Helse, livsstil og fritid, Skjønnlitteratur
Serie
Nummer i serie 395
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282883368
Nominert til Bokhandlerprisen 2019 «Jeg er 35 år gammel. Jeg vil ikke ha barn. Dette er ikke noe jeg snakker med andre om. Det er noe jeg skammer meg over, noe jeg unngår, går lange muntlige omveier rundt. Når vennene mine snakker om å få barn, bytter jeg samtaleemne. Jeg vil ikke være skråsikker eller bastant, for plutselig våkner jeg en dag og har blitt en av dem, en vanlig kvinne i 30-åra som vil bli gravid, som vil stifte familie, som vil utvide livet mitt, kroppen min, hjertet mitt, til å romme flere enn meg selv. Det er lov å ombestemme seg.» Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman «Aldri, aldri, aldri» har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn - helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn. Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En viktig og godt skrevet bok.

Linn Strømsborg har skrever en veldig god bok om hvordan det er å være kvinne og å ikke ønske seg barn.

Velskrevet og innsiktsfullt om livet til en kvinne som ikke ønsker seg barn, og hvordan det påvirker forholdet hennes til familien, samboeren og vennene.