Alene med deg ; Farlige hjerteslag (ebok) av
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Alene med deg ; Farlige hjerteslag (Legeromaner) ebok

79,-
(0)
Alene med deg Doktor Julia Montgomery har store forventninger da hun reiser til Frankrike for å videreutdanne seg. Det er Bernhard Cappelle, professor i ortopedisk kirurgi, som skal lede undervisningen. Julia er ambisiøs og stiller høye krav til seg selv, men den største utfordringen viser seg å være læreren! Førsteinntrykket hennes av den fremstående mannen er at han er svært stiv og korrekt. Men alt blir forandret så fort de er alene ... Farlige hjerteslag Det skjer fem ufor…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Margaret Barker (forfatter), Barker, Margaret / Milburne, Melanie (forfatter), Melanie Milburne (forfatter), Hildur Følstad (oversetter), Mona Berge (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150737721
Alene med deg Doktor Julia Montgomery har store forventninger da hun reiser til Frankrike for å videreutdanne seg. Det er Bernhard Cappelle, professor i ortopedisk kirurgi, som skal lede undervisningen. Julia er ambisiøs og stiller høye krav til seg selv, men den største utfordringen viser seg å være læreren! Førsteinntrykket hennes av den fremstående mannen er at han er svært stiv og korrekt. Men alt blir forandret så fort de er alene ... Farlige hjerteslag Det skjer fem uforklarlige dødsfall på sykehuset der doktor Kelva Truscott jobber. Kriminalbetjent Liam Darcy dukker opp for å etterforske dødsfallene, og snart befinner Kelva seg midt i en mordetterforskning - som hovedmistenkt! Det er tydelig at den flotte politimannen vil vite så mye som mulig om henne. Men hva er det han egentlig er ute etter?