Alt eller ingenting ; Løfter og svik (ebok) a
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jules Bennett (forfatter), Bennett, Jules / Celmer, Michelle (forfatter), Michelle Celmer (forfatter)

Alt eller ingenting ; Løfter og svik (Lyn fra klar himmel #1) ebok

99,-
(0)
Alt eller ingenting Lyn fra klar himmel (1) Stjernearkitekten Silvia Lane vet at hun har brutt foretakets regler: ingen forhold med klienter! Men teknisk sett er det jo ikke noe forhold. Den glohete natten med milliardæren Nick Campbell var bare en engangshendelse. Inntil hun oppdager at hun er gravid. Nicks reaksjon på nyheten blir ikke helt som hun hadde forestilt seg. Han foreslår en slags overensstemmelse, noe Silvia ikke er det minste interessert i. Hun har sin egen plan - ekte kjærli…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Jules Bennett (forfatter), Bennett, Jules / Celmer, Michelle (forfatter), Michelle Celmer (forfatter), Siv Rekve (oversetter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 307 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150795639
Alt eller ingenting Lyn fra klar himmel (1) Stjernearkitekten Silvia Lane vet at hun har brutt foretakets regler: ingen forhold med klienter! Men teknisk sett er det jo ikke noe forhold. Den glohete natten med milliardæren Nick Campbell var bare en engangshendelse. Inntil hun oppdager at hun er gravid. Nicks reaksjon på nyheten blir ikke helt som hun hadde forestilt seg. Han foreslår en slags overensstemmelse, noe Silvia ikke er det minste interessert i. Hun har sin egen plan - ekte kjærlighet eller ingenting! Løfter og svik Kjærlighet og løgner (4) Lidenskapen mellom den vakre sykepleieren Clare Connelly og den sexy legen Parker Reese eksploderer som en bombe. Men Clare har vanskeligheter med å stole på menn, og Parker har inngått et veddemål om å få henne i seng. Følelsene deres står på spill da Parkers ødeleggende svik risikerer å bli avslørt.