Analfabeten som kunne regne (ebok) av Jonas J
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jonas Jonasson (forfatter)

Analfabeten som kunne regne ebok

129,-
Ny bok fra forfatteren av "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant"! Hun begynte å jobbe som femåring, ble foreldreløs som tiåring, og overkjørt da hun var femten. Ikke noe tydet på at hun skulle gjøre noe annet enn å leve en stund i skuret i Sør-Afrikas største slum og så dø. Om hun ikke hadde vært den hun var, men det var hun jo. Nombeko Mayeki var analfabeten som kunne regne. Skjebne og talent fører henne bort fra Soweto - til internasjonal storpolitikk, til den andre sid…
129,-
Forfattere Jonas Jonasson (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter)
Utgitt 23 oktober 2013
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241910104
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 149,- / måned

Les mer

Ny bok fra forfatteren av "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant"! Hun begynte å jobbe som femåring, ble foreldreløs som tiåring, og overkjørt da hun var femten. Ikke noe tydet på at hun skulle gjøre noe annet enn å leve en stund i skuret i Sør-Afrikas største slum og så dø. Om hun ikke hadde vært den hun var, men det var hun jo. Nombeko Mayeki var analfabeten som kunne regne. Skjebne og talent fører henne bort fra Soweto - til internasjonal storpolitikk, til den andre siden av kloden, til to identisk like, men svært ulike brødre. På reisen hisser hun på seg verdens mest fryktede sikkerhetstjeneste før hun en dag finner seg selv innestengt i lasterommet til en potetbil.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Uhyre morsom

Og veldig absurd

Overdreven og umorsom

Jeg er nok ikke typen som er spesielt glad i humorbøker, og denne gjør at jeg ikke får lyst til å lese mer av hverken Jonas Jonasson eller Fredrick Backman. Vil si disse bøkene er kun for de som liker denne typen bøker spesielt godt, og ikke for de som setter pris på litteratur med litt mening. Denne skal være morsom, men jeg fikk ikke meg selv til å le en eneste gang og kjempet meg gjennom siste halvdel i håp om at det skulle bli bedre. Noe det ikke ble. Rett og slett krampaktig.