Anarkiets Antistoff (ebok) av Kai Åge Anderse
Legg til i ønskeliste
Kai Åge Andersen (forfatter)

Anarkiets Antistoff ebok

100,-
(5)
Den norsk-russiske Mikail Madsen lever et vanlig liv på Grefsen i Oslo sammen med samboeren og stesønnen, før han en dag mottar et brev i posten som endrer livet hans for alltid. Anarkiets Antistoff er en sentimental og spennende reise gjennom både kontinenter og land, så vel som sorg, såre barndomsminner, bedrageri, og følelsen av å miste det man setter høyest.
Ebok 100,-
Forfattere Kai Åge Andersen (forfatter)
Lengde 200 sider
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Dramatikk, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269225211
Den norsk-russiske Mikail Madsen lever et vanlig liv på Grefsen i Oslo sammen med samboeren og stesønnen, før han en dag mottar et brev i posten som endrer livet hans for alltid. Anarkiets Antistoff er en sentimental og spennende reise gjennom både kontinenter og land, så vel som sorg, såre barndomsminner, bedrageri, og følelsen av å miste det man setter høyest.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk!

En enormt velskrevet historie, der spænder fra det helt jordnære til det episke. En god handling med et godt tempo, og en medrivende historie fra start til slut PS.: Denne bog kan sagtens læses af danskere

Medrivende og spennende spenning

Boka her et bra driv, og en god og bevisst bruk av litterære virkemidler innenfor thrillersjangeren. Man er på tå hev hele tiden, i påvente av hva som skjer videre, samtidig som forfatteren skaper karakterer man bryr seg om. Det er spesielt et parti i boken hvor hovedpersonen mimrer om sin barndom, som kryssklippes inn i nåtiden, som er veldig vellykket. Som spenning er den god og dyster, og jeg tror ikke det var tiltenkt fra forfatterens side, men boka er også uhyggelig tidsaktuell. Gode skildringer av nordlige deler av Norge og landene østover. En god debut, og jeg er spent på hva forfatteren kan få til videre! Vil gjerne se han forsøke prosa utenfor spenningssjangeren, for jeg tror kan ha noe å bidra med der.

Solid debut.

Boka tar opp et aktuelt og spennende tema. Jeg får lyst til å lese videre for å få svar på hva som skjer med hovedpersonen. For meg er historien troverdig og forfatteren har mye detaljkunnskap om steder fortellingen finner sted, noe som gjør at jeg blir dratt med inn i reisen. Anbefales!

Kjempedebut!

Anarkiets antistoff er en mørk thriller fra Oslos underverden. Vi møter Mikk - en varm og melankolsk hovedrolle med et kaldt gammel-sovjetisk bakteppe - som bærer på en unik menneskelig hemmelighet, som nærmest gjør ham farlig for seg selv. Forfatteren tar oss med inn i en verden av konspirasjonsteorier rundt legemiddelindustrien, som ikke minst gjør boka dagsaktuell. God og spennende lesning!

Spennende debut

Mikail blir kalt inn til legespesialist for behandling etter å ha tatt blodprøver hos fastlegen. Det viser seg at Mikail ikke er syk, men noen har bruk for blodet hans. Derfor blir han ikke sluppet ut av legekontoret, og da skjer noe dramatisk. Mikail kommer seg ut og må flykte. Denne flukten bringer han til blant annet Russland. Han blir forfulgt av de som vil ha tak i ham, men samtidig har Mikail hjelp fra sin russiske familie. Hvem som har bruk for blodet hans avdekkes bit for bit gjennom boka. Vi følger flukten samtidig som Mikails livserfaringer og følelser beskrives. Andersen greier å holde interessen helt til en dramatisk slutt. Persongalleriet er rikt og gjennomarbeidet. Mikail sine tanker som ikke har noe med plottet i boka å gjøre gis stor plass, og her kunne det vært strammet inn noe. Likevel holdes spenningen til siste slutt.