Askepott i New York ; Innestengt med eksen (e
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Karen Booth (forfatter), Booth, Karen / Laurence, Andrea (forfatter), Andrea Laurence (forfatter)

Askepott i New York ; Innestengt med eksen (Eden-imperiet #2) ebok

99,-
(0)
Askepott i New York Eden-imperiet (2) Emma Stewarts verden blir snudd på hodet da hun får vite at hun tilhører familien som eier et av New Yorks største varehus. Plutselig er hun en av de kjente og glamorøse halvsøstrene. Hun har knapt klart å venne seg til tanken da hun møter Daniel Stone på en veldedighetstilstelning. Lidenskapen slår ned som et lyn. Det hun ikke vet, er at Daniel er arvingen til det konkurrerende varehuset Stone's, og at han er ute etter å ta hevn over rivalen. Men vil …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Karen Booth (forfatter), Booth, Karen / Laurence, Andrea (forfatter), Andrea Laurence (forfatter), Monica Eikenes (oversetter), June Tafjord (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 315 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150764420
Askepott i New York Eden-imperiet (2) Emma Stewarts verden blir snudd på hodet da hun får vite at hun tilhører familien som eier et av New Yorks største varehus. Plutselig er hun en av de kjente og glamorøse halvsøstrene. Hun har knapt klart å venne seg til tanken da hun møter Daniel Stone på en veldedighetstilstelning. Lidenskapen slår ned som et lyn. Det hun ikke vet, er at Daniel er arvingen til det konkurrerende varehuset Stone's, og at han er ute etter å ta hevn over rivalen. Men vil han ha hjerte til å gjennomføre planen sin? Innestengt med eksen Bryllup & bruder (1) Da bryllupsfotografen Briana Harper får i oppdrag å ta forlovelsesbilder av Nashvilles heteste par - plateselskapssjefen Ian og popstjernen Missy Kline - får hun nesten hjertet i halsen. Ian er Brianas ungdomskjæreste og mannen hun aldri har kunnet glemme. Klarer hun å møte ham igjen? Etter å ha diskutert med seg selv takker hun ja til oppdraget og reiser til Ians avsidesliggende hus i fjellet. Det er da katastrofen slår til - en snøstorm isolerer dem fra omverdenen, og nå er hun innestengt med eksen i flere dager!