Babystrikk fra Paelas (ebok) av Frida Farstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Frida Farstad Brevik (forfatter), Siri Hoftun (forfatter), Trude Melhus Rognstad (forfatter)

Babystrikk fra Paelas ebok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Endelig kommer strikkedesignerne i paelas med ny bok! Denne gangen er det babystrikk som er i fokus, og i Babystrikk fra paelas finner du 30 oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-3 år. Mange av oppskriftene er splitter nye, mens andre er varianter av klassikere kjent fra www.paelas.com. Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter. Boken inneholder…
Ebok 245,-
Forfattere Frida Farstad Brevik (forfatter), Siri Hoftun (forfatter), Trude Melhus Rognstad (forfatter), Maria Franck (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 15 desember 2020
Lengde 135 sider
Sjangrer Hus og hage, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205544857

Andre har også kjøpt

Endelig kommer strikkedesignerne i paelas med ny bok! Denne gangen er det babystrikk som er i fokus, og i Babystrikk fra paelas finner du 30 oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-3 år. Mange av oppskriftene er splitter nye, mens andre er varianter av klassikere kjent fra www.paelas.com. Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter. Boken inneholder også en grundig strikkeskole.