Berge (ebok) av Jan Kjærstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jan Kjærstad (forfatter)

Berge ebok

99,- Veil. pris: 159,-Spar: 60,-
(3)
En augustdag i 2008 blir Ap-nestoren Arve Storefjeld og flere i familien hans funnet drept i hytta ved Blankvann i Nordmarka. Fem mennesker med strupene skåret over. Alle går ut fra at terrorister står bak ugjerningen. Journalist Ine Wang har følt seg akterutseilt i den siste tiden. Men drapene på Storefjeld-familien endrer alt. Tingrettsdommer Peter Malm lever et tilbaketrukket liv og sysler med sine små prosjekter på fritiden. Det siste han ønsker er å få oppmerksomhet på grunn av denne s…
99,- Veil. pris: 159,-Spar: 60,-
149,-
Undertittel roman
Forfattere Jan Kjærstad (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 15 august 2017
Lengde 378 sider
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203362743
En augustdag i 2008 blir Ap-nestoren Arve Storefjeld og flere i familien hans funnet drept i hytta ved Blankvann i Nordmarka. Fem mennesker med strupene skåret over. Alle går ut fra at terrorister står bak ugjerningen. Journalist Ine Wang har følt seg akterutseilt i den siste tiden. Men drapene på Storefjeld-familien endrer alt. Tingrettsdommer Peter Malm lever et tilbaketrukket liv og sysler med sine små prosjekter på fritiden. Det siste han ønsker er å få oppmerksomhet på grunn av denne saken. I flere lykkelige år var Nicolai Berge kjæreste med Gry, Arve Storefjelds datter. Så gjorde hun det slutt. Nå er hun død. Det usannsynlige skjer i verden, igjen og igjen. Allikevel er vi aldri forberedt. Berge er en historie om en grufull hendelse, fortalt i tre deler, fra tre ulike synsvinkler: En journalist, en dommer, en eks-kjæreste. Berge er en roman som ikke handler om 22. juli, men som ikke kunne vært skrevet uten 22. juli.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Glimrende

Jeg likte historiene i boken og spesielt slutten.

Velskrevet, men slutten trekker ned

God bok. Velskrevet. Ville fått fem stjerner om slutten hadde vært bedre. Slutten er rett og slett håpløs. Ødelegger mye.