Bibelen (ebok) av Ukjent, Unknown
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ukjent (forfatter), Unknown (forfatter)

Bibelen ebok

159,- Veil. pris: 176,-Spar: 17,-
(3)
Bibel 2011 er oversatt direkte fra grunnspråkene til et moderne norsk der Bibelens rikdom av bilder og poesi er bevart. En bredt sammensatt gruppe av Norges fremste bibelforskere og forfattere står bak Bibelselskapets nye oversettelse. Bibelselskapets nye oversettelse har et godt språk som gjør bibelteksten forståelig for dagens mennesker. Oversettelsen bygger på de eldste håndskriftene og er derfor svært pålitelig. Bibelselskapets utgaver er mest benyttet i norske menigheter Bibelen so…
Ebok 159,-
Undertittel Den hellige skrift - Det gamle og Det nye testamentet
Forfattere Ukjent (forfatter), Unknown (forfatter)
Utgitt 17 juni 2014
Lengde 1508 sider
Sjangrer Filosofi og religion, Fagbøker, Religion
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788254108697

Andre har også kjøpt

Bibel 2011 er oversatt direkte fra grunnspråkene til et moderne norsk der Bibelens rikdom av bilder og poesi er bevart. En bredt sammensatt gruppe av Norges fremste bibelforskere og forfattere står bak Bibelselskapets nye oversettelse. Bibelselskapets nye oversettelse har et godt språk som gjør bibelteksten forståelig for dagens mennesker. Oversettelsen bygger på de eldste håndskriftene og er derfor svært pålitelig. Bibelselskapets utgaver er mest benyttet i norske menigheter Bibelen som e-bok - bokmål. Bibelselskapets nye oversettelse fra 2011. I denne bibelutgaven møter leseren tekstene uten fotnoter og kryssreferanser. Her er innledninger til de enkelte bøkene.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bibelen er OK, men formatet er forferdelig

Ikke kapittelindeling utover bøkene, det kunne vært link til kapitlene. Gjerne flere funkjoner som en ebok har som standard.