Bilal (ebok) av Fabrizio Gatti
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Fabrizio Gatti (forfatter)

Bilal (Aschehoug ebok) ebok

159,-
(1)
Under dekknavnet Bilal gir journalisten Fabrizio Gatti seg ut på en farefull reise som papirløs innvandrer gjennom store deler av Afrika. Han starter sin ferd med drosje fra Dakar i Senegal. Men det er først der ørkenen begynner i Mali at forfatteren møter sine medreisende. Ferden er lang og dramatisk. Folk dør eller strander på veien, loppet for sine siste sparepenger. De som kommer seg fram til kysten av Libya eller Tunisia, må skaffe seg båtskyss, og sammen med flere andre entrer Bilal en ga…
159,-
Undertittel med de papirløse til festning Europa
Forfattere Fabrizio Gatti (forfatter), Pål H. Aasen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 september 2012
Lengde 491 sider
Sjangrer Politikk og samfunn, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203218514
Under dekknavnet Bilal gir journalisten Fabrizio Gatti seg ut på en farefull reise som papirløs innvandrer gjennom store deler av Afrika. Han starter sin ferd med drosje fra Dakar i Senegal. Men det er først der ørkenen begynner i Mali at forfatteren møter sine medreisende. Ferden er lang og dramatisk. Folk dør eller strander på veien, loppet for sine siste sparepenger. De som kommer seg fram til kysten av Libya eller Tunisia, må skaffe seg båtskyss, og sammen med flere andre entrer Bilal en gammel holk som setter kurs mot øya Lampedusa i Italia. Ikke siden Günther Walraff har noen satt så mye på spill for å avsløre en av de største mørkesidene i vår moderne verden.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bilal

Glitrende god dokumentasjon om nåtidens flyktninger/papirløse fra et Afrika som forfatterens hevder er et synkende kontinent. Hvis man ikke blir berørt av den, så har man et hjerte av stein. Anbefales!