Campo Santo (ebok) av W.G. Sebald, Sven Meyer
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
W.G. Sebald (forfatter), Sven Meyer (forfatter), Meyer, Sven (forfatter)

Campo Santo ebok

119,-
(0)
Da W.G. Sebald døde i 2001, ble en unik stemme bragt til taushet. Campo Santo er en samling tekster han etterlot seg. Tekstene gir en unik innsikt i temaer som dominerte livet hans. Denne siste samlingen av tekster som W. G. Sebald etterlot seg, inneholder dyptpløyende betraktninger om mange temaer som er gjennomgående i arbeidene hans - kraften i erindringer og personlig historie, forbindelsen mellom kunstens avspeilinger og det virkelige livet, og tilstedeværelsen av gjenferd i naturen, på …
Ebok 119,-
Forfattere W.G. Sebald (forfatter), Geir Pollen (oversetter), Sven Meyer (forfatter), Meyer, Sven (forfatter), Sven Meyer (redaktør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 mai 2014
Lengde 249 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205453234

Andre har også kjøpt

Da W.G. Sebald døde i 2001, ble en unik stemme bragt til taushet. Campo Santo er en samling tekster han etterlot seg. Tekstene gir en unik innsikt i temaer som dominerte livet hans. Denne siste samlingen av tekster som W. G. Sebald etterlot seg, inneholder dyptpløyende betraktninger om mange temaer som er gjennomgående i arbeidene hans - kraften i erindringer og personlig historie, forbindelsen mellom kunstens avspeilinger og det virkelige livet, og tilstedeværelsen av gjenferd i naturen, på steder og i kunsten. Fire av tekstene er en hyllest til Korsika og snor seg elegisk mellom fortid og nåtid. Sebald utforsker også arbeider til forfattere som Franz Kafka, Vladimir Nabokov og Günter Grass, og viser både hvordan litteratur kan bøte på urettferdighet i verden og hvordan det kom seg at denne type litteratur fikk så stor innflytelse over ham. Campo Santo er et passende minnesmerke over W.G. Sebald, som selv betraktet minnets og tidens omskiftelige natur med slik følsomhet.