Danser med sommerfugler (ebok) av Reyna Grand
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Reyna Grande (forfatter)

Danser med sommerfugler ebok

49,-
(1)
Fire meksikanske kvinner i Los Angeles, fire forskjellige skjebner, bundet sammen av en felles lidenskap: meksikansk folkloristisk dans. Yesenia, grunnleggeren av dansegruppen Alegría, som ikke lengere er i stand til å danse på grunn av helsen, starter en desperat jakt på sin tapte ungdom ved hjelp av billig plastisk kirurgi i Mexico. Elena, som nettopp har mistet barnet sitt og har et havarert ekteskap bak seg, blir hodestups forelsket i en av sine meget unge studenter. Adriana, Elenas søster,…
Ebok 49,-
Undertittel roman
Forfattere Reyna Grande (forfatter), Hilde Sophie Plau (oversetter)
Utgitt 16 oktober 2012
Lengde 442 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282053174
Fire meksikanske kvinner i Los Angeles, fire forskjellige skjebner, bundet sammen av en felles lidenskap: meksikansk folkloristisk dans. Yesenia, grunnleggeren av dansegruppen Alegría, som ikke lengere er i stand til å danse på grunn av helsen, starter en desperat jakt på sin tapte ungdom ved hjelp av billig plastisk kirurgi i Mexico. Elena, som nettopp har mistet barnet sitt og har et havarert ekteskap bak seg, blir hodestups forelsket i en av sine meget unge studenter. Adriana, Elenas søster, er ikke i stand til å skille mellom kjærlighet og misbruk på grunn av en svært traumatisk barndom. Soledad, som er en illegal innvandrer som designer de mest fantastiske dansekostymer for Alegría. reyna grande forteller historien til disse fire kvinnene, og deres felleskap, med en slik varme at du vil føle at du kjenner dem. Dette er en levende, vakker fortelling om identitet, kvinnelighet og vennskap.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Danser med sommerfugler

Litt forvirrende å hoppe fram og tilbake mellom de fire meksikanske kvinnene som denne boka handler om. Bladde stadig tilbake for å holde styr på persongalleriet. Men forfatteren (og oversetteren) har gjort en glimrende jobb med å skildre disse kvinnenes ulike liv, nøler derfor ikke med å anbefale denne boka.