De som er elsket (ebok) av Victoria Hislop
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Victoria Hislop (forfatter)

De som er elsket ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Ny, frodig familiesaga fra Victoria Hislop. En nydelig historie om kjærlighet, splittelse og forsoning. Athen, 1940. Themis er 14 år idet Tyskland okkuperer Hellas. Okkupasjonen lammer landet og fører til mat- mangel og store lidelser i befolkningen. Deretter splittes innbyggerne ytterligere av borgerkrig. I Themis' egen familie er de politiske motsetningene bitre og ødeleggende. Familiemedlemmene står på hver sin side i konflikten. Themis slutter seg til den kommunistiske hæren. Innen hun b…
175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
Forfattere Victoria Hislop (forfatter), Lene Stokseth (oversetter)
Utgitt 2 september 2019
Lengde 555 sider
Sjangrer Romaner, Historie, Skjønnlitteratur, Politikk og samfunn, Andre verdenskrig, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241919848
Ny, frodig familiesaga fra Victoria Hislop. En nydelig historie om kjærlighet, splittelse og forsoning. Athen, 1940. Themis er 14 år idet Tyskland okkuperer Hellas. Okkupasjonen lammer landet og fører til mat- mangel og store lidelser i befolkningen. Deretter splittes innbyggerne ytterligere av borgerkrig. I Themis' egen familie er de politiske motsetningene bitre og ødeleggende. Familiemedlemmene står på hver sin side i konflikten. Themis slutter seg til den kommunistiske hæren. Innen hun blir tatt til fange og sendt i fengsel på øya Makronisos, har hun hatt et kort kjærlighetsforhold til kapteinen for den militære enheten. Hun oppdager senere at hun er gravid, og sønnen fødes i fangenskap. Hun får hjelp av Aliki, en kvinnelig medfange som fikk sin egen sønn fratatt etter fødselen. Themis forstår at de hjerteskjærende historiene deres er sammenfiltret på en måte som hun ikke en gang kan snakke om, og når Aliki dør, bestemmer Themis seg for å finne gutten Aliki mistet. Victoria Hislop erobret bestselgerlistene internasjonalt med debutboken Øya, som utkom på norsk i 2007. Hun har senere utgitt flere bestselgende romaner. Forfatteren bor i England og på Kreta.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

De som er elsket

Leste til side 123 , da ga jeg opp (krigsdrama). Hvor mange ganger kan man gjenta "hjenemassen rant ut", hvor ofte bvehøver man å bruke "veldig", ++++ ?. En bok med innhold som sikkert kunne ha vært både bra og lærerikt å lese, bare ikke i akkurat denne settingen., det ble bare for platt.