Den italienske gaven ; Date til høystbydende
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Caroline Anderson (forfatter), Amy Andrews (forfatter)

Den italienske gaven ; Date til høystbydende (Legeromaner #2) ebok

99,-
(0)
Den italienske gaven Håpets hospital nr. 2 Alice Baxter er en høytstående sjef på barnesykehuset, men kan ikke få egne barn. Det har hun i alle fall trodd hele livet. Da hun blir gravid etter en het natt med Marco Ricci, blir det derfor vanskelig for henne å ta det inn over seg. Og ikke nok med at hun venter barn, i den italienske landsbyen venter også hele den nye, store, rike slekten. Livet til Alice har forandret seg radikalt over natt. Er hun klar for dette? Date til høystbydende G…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Caroline Anderson (forfatter), Amy Andrews (forfatter), Even Brubakk (oversetter), Oskar Henriksen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 317 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150763454
Den italienske gaven Håpets hospital nr. 2 Alice Baxter er en høytstående sjef på barnesykehuset, men kan ikke få egne barn. Det har hun i alle fall trodd hele livet. Da hun blir gravid etter en het natt med Marco Ricci, blir det derfor vanskelig for henne å ta det inn over seg. Og ikke nok med at hun venter barn, i den italienske landsbyen venter også hele den nye, store, rike slekten. Livet til Alice har forandret seg radikalt over natt. Er hun klar for dette? Date til høystbydende Gullkystens engler nr. 4 En kveld med den flotteste legen på sykehuset og flere tusen dollar fattigere. Callie hadde virkelig ikke tenkt å by under veldedighetsauksjonen, hun ville jo bare redde Cade Coleman fra den andre budgiveren. Nå sitter hun i klisteret, det er ikke mulig å komme seg unna. Likevel kan ikke Callie annet enn å begynne å fantasere: Hvordan vil daten slutte?