Den tredje stemmen (ebok) av Rolf Börjlind, C
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rolf Börjlind (forfatter), Cilla Börjlind (forfatter)

Den tredje stemmen (Olivia Rönning og Tom Stilton #2) ebok

119,-
(9)
Spennende og psykologisk underholdning! Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert. Hun har tidligere jobbet på sirkus som levende målskive for en knivkaster. Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. De bestemmer seg for å reise til Frankrike for å finne ut hvem som står bak det brutale mordet. Samtidig blir tolltjenestemannen Bengt Sahlmann funnet hengt i sitt eget hjem like utenfor Stockholm. Politiet finner raskt ut at det er snakk om et finger…
Ebok 119,- Lydbok 332,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rolf Börjlind (forfatter), Cilla Börjlind (forfatter), Kjell Jørgen Holbye (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 7 januar 2014
Lengde 452 sider
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205446076
Spennende og psykologisk underholdning! Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert. Hun har tidligere jobbet på sirkus som levende målskive for en knivkaster. Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. De bestemmer seg for å reise til Frankrike for å finne ut hvem som står bak det brutale mordet. Samtidig blir tolltjenestemannen Bengt Sahlmann funnet hengt i sitt eget hjem like utenfor Stockholm. Politiet finner raskt ut at det er snakk om et fingert selvmord. Og at det har noe å gjøre med et stort parti narkotika som tolltjenestemannen har beslaglagt. Olivia Rønning er nabo med Bengt Sahlmann og hans etterlatte datter, og dras ufrivillig inn i etterforskningen. Sporene hun følger, krysser saken til Tom Stilton, og de slår seg sammen om etterforskningen. Det blir snart klart for dem at de står overfor mektige og farlige kriminelle. Den tredje stemmen er Cilla og Rolf Börjlinds andre krim med Olivia Rønning og Tom Stilton.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Utrolig bra!

Kosekrim ;=)

God historie, spennende og det jeg vil betegne som kosekrim. Anbefales for dem som ikke liker for mye blod og makabre detaljer.