Der det er hjerterom ; Grepet av stormen ; De
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kasey Adams (forfatter), Mariah Kent (forfatter), Vella Munn (forfatter)

Der det er hjerterom ; Grepet av stormen ; Den vakreste gaven ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Der det er hjerterom Kristen jobber som sosialarbeider. Nå har hun fått i oppdrag å finne et egnet hjem til en tolv år gammel gutt. Gutten selv ønsker å bo hos onkelen, som har en broket fortid. Det er en vanskelig avgjørelse, og Kristen kan ikke la seg påvirke av mannens sjar, ... Grepet av stormen Arianna har traumer etter flystyrten som gjorde slutt på karrieren hennes. I terapi blir hun dratt med på villmarkstur for å lære å takle utfordringer igjen. Men der blir hennes liv nok en gang snu…
Ebok 159,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kasey Adams (forfatter), Mariah Kent (forfatter), Vella Munn (forfatter), Elin Brend Johansen (oversetter), Judith S. Nilsen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 15 november 2018
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202585853
Der det er hjerterom Kristen jobber som sosialarbeider. Nå har hun fått i oppdrag å finne et egnet hjem til en tolv år gammel gutt. Gutten selv ønsker å bo hos onkelen, som har en broket fortid. Det er en vanskelig avgjørelse, og Kristen kan ikke la seg påvirke av mannens sjar, ... Grepet av stormen Arianna har traumer etter flystyrten som gjorde slutt på karrieren hennes. I terapi blir hun dratt med på villmarkstur for å lære å takle utfordringer igjen. Men der blir hennes liv nok en gang snudd på hodet - av en taus og mørk mann med gnistrende grønne øyne ... Den vakreste gaven Andrea blir fortvilet da en iskald forretningsmann kjøper bestefarens karusell på auksjon - rett foran nesen på henne. Hun må ha den! Aldri før har hun forført en mann for å få sin vilje, og hun finner snart ut av med Kirk har hun tatt seg vann over hodet ... Om Grepet av stormen - Goodreads-leser En av mine favoritter innen sjangeren. En flott historie som jeg leser minst en gang i året. Lettlest og kjapt, engasjerende og søt.