Det blå mellom himmel og hav (ebok) av Susan Abulhawa
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Susan Abulhawa (forfatter)

Det blå mellom himmel og hav ebok

169,-
(4)
Kjærlighet i vanviddets tid. Susan Abulhawa er tilbake med en ny roman etter den internasjonale suksessen "Morgen i Jenin". I en flyktningeleir på Gazastripen sitter Khaled, en ung palestinsk gutt, og forteller om slekten sin. Han er lenket til rullestolen, og er omgitt av fire generasjoner kvinner: Oldemoren, som kunne snakke med jinnen og bestemor Nazmyieh, som var den vakreste og mest rampete jenta i Beit Daras. Khaleds mor, Alwan, som elsker i det stille og det uendelige og broderer vakre …
Ebok 169,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Susan Abulhawa (forfatter), Ragnhild Eikli (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 11 mai 2015
Lengde 366 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203370977
Kjærlighet i vanviddets tid. Susan Abulhawa er tilbake med en ny roman etter den internasjonale suksessen "Morgen i Jenin". I en flyktningeleir på Gazastripen sitter Khaled, en ung palestinsk gutt, og forteller om slekten sin. Han er lenket til rullestolen, og er omgitt av fire generasjoner kvinner: Oldemoren, som kunne snakke med jinnen og bestemor Nazmyieh, som var den vakreste og mest rampete jenta i Beit Daras. Khaleds mor, Alwan, som elsker i det stille og det uendelige og broderer vakre arbeider der hun syr stjerner og månen på plass. Og lillesøster Rhet Shel, som er selve løftet de alle har gitt hverandre, hun som holder solen oppe. "Det blå mellom himmel og hav" er en sterk fortelling hvor internasjonal storpolitikk og familiehistorie er to sider av samme sak. Den handler om familie og røtter og om hvordan vi definerer oss selv. Det gjelder ikke bare palestinere, det angår oss alle.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

dårlig

Gripende bok

Fengslende bok

En veldig spennende og fengslende bok om en palestinsk families liv i Gaza gjennom generasjoner. Vanskelig å legge fra seg, men ønsket ikke den skulle ta slutt, ville vite mer om familiens historie. Anbefales!

En veldig emosjonell roman.

Om beleiringen av Gazastripen som har vart i flere tiår. Det er vanskelig å skjønne hvordan hverdagen er for de som må bo under slike forhold. Det har forfatteren som er en god historieforteller fått frem, og mange scener i boken er bombingen er beskrevet så godt at en ser det for seg, som på TV. Spesielt barnas gråt og kvinnenes fortvilte rop. Mye fordi hun selv har opplevd konflikten, og vokste opp i skyggen av seksdagerskrigen. Romanen har min varmeste anbefaling.

Det blå mellom himmel og hav

En bok man ikke kan legge i fra seg, anbefales.