Det endelige oppgjøret ; Vitne til begjær (eb
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Paula Graves (forfatter), Graves, Paula / Dimon, HelenKay (forfatter), HelenKay Dimon (forfatter)

Det endelige oppgjøret ; Vitne til begjær (Spenning & Romantikk #3) ebok

119,-
(0)
Det endelige oppgjøret Miniserie: Kampen for rettferdighet (3) J.D. Cooper har ofret tolv år av sitt liv på å etterforske det uoppklarte mordet på sin kone. Takket være etterforskeren Natalie Becker, dukker det opp nye beviser som kan føre Cooper nærmere sannheten. Som Cooper er Natalie også personlig involvert i saken - og hun mener at en felles front er den beste strategien for dem. Problemet er at Cooper blir distrahert av denne vakre partneren og hennes iver etter å gjøre alt riktig. Han h…
Ebok 119,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Paula Graves (forfatter), Graves, Paula / Dimon, HelenKay (forfatter), HelenKay Dimon (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter), Elisabeth Neubeck (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150733174

Andre har også kjøpt

Det endelige oppgjøret Miniserie: Kampen for rettferdighet (3) J.D. Cooper har ofret tolv år av sitt liv på å etterforske det uoppklarte mordet på sin kone. Takket være etterforskeren Natalie Becker, dukker det opp nye beviser som kan føre Cooper nærmere sannheten. Som Cooper er Natalie også personlig involvert i saken - og hun mener at en felles front er den beste strategien for dem. Problemet er at Cooper blir distrahert av denne vakre partneren og hennes iver etter å gjøre alt riktig. Han har aldri truffet noen som henne før, og det skremmer ham like mye som tanken på den ukjente gjerningsmannen. Men da Natalie blir morderens neste mål, innser han at han tidligere ikke har hatt noen anelse om hva ekte redsel betyr ... Vitne til begjær Miniserie: Skyggenes menn (4) Alt som står mellom henne og den visse død, er en sexy fremmed ... Ikke noe er som det ser ut til ... Ikke engang den beskyttelsen som Maddie Timmons ble lovet da hun ble med i vitnebeskyttelsesprogrammet WitSec. En av hennes kontakter er forsvunnet, en annen har lurt henne, og nå er hun i større fare enn noen gang. Men Adam Wright fra Recovery Project sverger på at han skal finne lekkasjen innenfor WitSec - og sørge for at Maddie overlever. At kvinnen han skal beskytte er så selvsikker - og sensuell - visste han derimot ikke. Han kan ikke rette opp igjen ting i fortiden hennes, men han har til hensikt å gjøre alt for å sikre fremtiden hennes. Selv om det betyr at han må forsake sin egen ... .